Şehit Nusret Parkı'nın yarısı 5 yıllığına kiraya verilecek

Şehit Nusret Parkı'nın bir bölümü açık artırma usulü ile ihaleye çıkıyor. 

Şehit Nusret Parkı'nın yarısı 5 yıllığına kiraya verilecek

Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi 2020 yılında yapımına başlayıp kısa bir süre içerisinde tamamladığı Şehit Nusret Parkı'nın yarısını 5 yıllığına ihaleye çıkarıyor. 

Bayburt Belediyesi, 115 m² Hizmet Binası, 85 m² Kış Bahçesi,120 m² Teras, 28 m² açık kullanım alanı olan Şehit Nusret Parkı'nın yarısını, çay bahçesi ve çay ocağı olarak kullanılmak üzere 5 yıllığına ihaleye çıkarıyor. İhale, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 45. Maddesi gereğince açık teklif usulü ile yapılacak.

İhalenin açılış bedeli bir yıllık 150.000.00 TL olarak belirlendi. Öte yandan Şehit Nusret Parkı geçtiğimiz ay yıllık 300.000.00 TL bedelle ihaleye çıkmış, talep olmadığı için belediye meclisi konuyu yeniden görüşüp, yüzde 50 indirime gitti.  

İhale, 02.08.2021 Pazartesi günü saat 14:00’de Bayburt Belediyesi Meclis toplantı salonunda Belediye Encümeni huzurunda yapılacak.

Anahtar Kelimeler:
şehit Nusret Parkı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.