Alman gezginlerin yolu Bayburt'a düştü

Almanya'dan bisikletle Türkiye'ye gelen dört gezgin Bayburt'ta mola verdiler.

Alman gezginlerin yolu Bayburt'a düştü

Bayburt Postası - Jannik Westerholz, Kai Gilbrich, Anna Arndt ve Karl Arndt isimli gezginler, Bayburt'un doğasına, havasına, yemeklerine hayran kaldıklarını ifade ederek, burada Artvin'e geçeceklerini ve Türkiye'nin birçok ilini gezeceklerini söylediler. 

Bayburt'un sakin, huzurlu, havasının temiz olduğunu kaydeden 23 yaşındaki Jannik Westerholz, bu nedenle Bayburt'u çok sevdiğini vurguladı. Bununla birlikte Türkiye'nin en büyük 3'üncü kalesi olan Bayburt Kalesi'nin görkemli haline hayran kaldığını sözlerine ekleyen Westerholz, gezi rotalarını tamamladıktan sonra Almanya'ya döneceklerini, başka tarihlerde arkadaşlarıyla birlikte yeniden Türkiye'ye geleceklerini, Türkiye'nin çok güzel bir ülke olduğunu ifade etti. 

Bayburt halkının kendilerine göstermiş oldukları sevgiye şaşıran Westerholz, "Türkiye çok güzel, insanı çok misafirperver. Bizi gören herkes bizimle çok güzel ilgileniyor, hepsine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ozan 8 ay önce

Euro 30 tl oldu gavurun keyfi yerinde biz yanmışız sahapsızız