Bayburt Üniversitesi, YÖKAK Uluslararası Kalite Güvencesi ve Akreditasyon Konferansında

2024 Uluslararası Kalite Güvencesi ve Akreditasyon Konferansına (ICQA) Bayburt Üniversitesini temsilen Rektör Prof. Dr. Mutlu Türkmen, Rektör Yardımcısı ve Yönetim Temsilcisi Prof. Dr. Ümmügülsüm Erdoğan ve Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Esmeray Alacadağlı katıldı.

Bayburt Üniversitesi, YÖKAK Uluslararası Kalite Güvencesi ve Akreditasyon Konferansında

Bayburt Postası - Yükseköğretim Kalite Kurulunun (YÖKAK) yükseköğretimde kalitenin iyileştirilmesi ve içselleştirilmesi amacıyla 25-26 Nisan tarihlerinde Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlediği 2024 Uluslararası Kalite Güvencesi ve Akreditasyon Konferansına (ICQA) Bayburt Üniversitesini temsilen Rektör Prof. Dr. Mutlu Türkmen, Rektör Yardımcısı ve Yönetim Temsilcisi Prof. Dr. Ümmügülsüm Erdoğan ve Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Esmeray Alacadağlı katıldı.

 Itrî Kongre ve Kültür Merkezinde YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar'ın katılımıyla gerçekleşen konferansta 2024 yılının kalite gelişmelerini takip eden Bayburt Üniversitesi Kalite Yönetim Heyeti, geçtiğimiz gün takdim edilen ISO 9001:2015 kalite akreditasyon sertifikasının verdiği güvenle tebrikleri kabul etti. Yakın zaman içinde YÖKAK tarafından gerçekleştirilecek olan dış denetim öncesinde, denetimi başarıyla tamamlayarak 5 yıllık akreditasyon hakkı kazanan üniversitelerin temsilcileriyle görüş ve tecrübe alışverişinde bulunan Kalite Yönetim Heyeti, Entegre Kalite Yönetim Sisteminin gelişimi için bir dizi üst düzey temasta da bulundu. Konferansın verimliliği üzerine açıklama yapan Rektör Türkmen, "Çağımızın en önemli kurumsal gelişim ve ölçüm parametresi olan kalitede güveni, bütünleşik gelişimi ve yönetişimi önceleyen bir sistem inşa ediyoruz. Katettiğimiz mesafe ve ISO 9001:2015 akreditasyon sertifikasının verdiği güvenle YÖKAK'ın dış denetimine hazırlanıyoruz. Türkiye'nin saygın üniversitelerindeki başarı hikayelerinin öncüleri ile doğrudan etkileşim kurma fırsatı bulduğumuz bu önemli konferans, kalite vizyonumuza derinlik ve zenginlik kazandıran temaslara vesile oldu. YÖK Başkanımıza, YÖKAK Başkanımıza ve tüm katılımcılara teşekkür ediyor; başarılı üniversitelerimizi tebrik ediyorum." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kardes 2 hafta önce

Şu yaptığınız haber 30 yıl Bayburt a hizmet etmiş binlerce öğrenci yetiştirmiş ve hala gorevindeyken aniden rahatsızlanarak bu hafta vefat eden Yakup hocamızdan daha mı onemlide bunu yayinliyorsunuzda hocamızın vefat haberini bir cümle dahi yer vermiyorsunuz.gereksiz bizleri ilgilendirmeyen haberlerle ugrasacaginiza halkın içinden haberler yapın lütfen