Milletvekili Orhan Ateş açıkladı: Bayburt'a yeni adliye binası yapılacak

Bayburt Milletvekili Prof. Dr. Orhan Ateş, Bayburt'a yapılacak Adliye Sarayı hizmet binasının yapılacağını duyurdu.

Milletvekili Orhan Ateş açıkladı: Bayburt'a yeni adliye binası yapılacak

Bayburt Postası - Bayburt Milletvekili Prof. Dr. Orhan Ateş, içerisinde 12 duruşma salonu, 20 hakim, 16 savcı odası, İcra Müdürlüğü, Denetimli Serbestlik ve Mağdur Hizmetleri Müdürlüğü bölümleri olmak üzere toplamda 17 bin 811 metrekare üzerine yapılacak Adliye Sarayının 2024 yılına yatırım programına alındığını açıkladı. 

Prof. Dr. Orhan Ateş, projenin araç muayene istasyonunun olduğu bölgede bulunan Bayburt Adliyesi'ne ait 35 bin metrekare arazide hayat bulacağını, mevcut adliye binasının ise Bayburt Belediyesine verileceğini dile getirdi.

Milletvekili Ateş, projenin her aşamasında destek sunan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'a, Adalet Bakanlığı Destek Hizmetleri Başkanı İbrahim Çetin'e, Daire Başkanı İdris Altunkaynak'a teşekkür etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
candaş 2 hafta önce

Dünyanın sanayi devi ülkelerde binaların çoğu eski ve tarih kokuyor. Biz ise yıkıp yıkıp yenisini yapıyor müteahhit doyuruyoruz. Ve tabi alt ve üst katmanlarını. Siz çadırda bile mahkeme kurabilen bir hükumetsiniz yeni binaya ne gerek var kardeşim. Bıkmadınız mı milletin malını israf etmekten.

Avatar
Murat Çelik 1 hafta önce

Demekki Bayburt'un en acil ihtiyacı Adilye sarayı ve hapishane. Biryerde Adalet sarayları ve hastanelerle övünülüyorsa orada adalet yok ve hasta sayısı çok fazladır demek. Kardeşim sizin göreviniz mütahit doyurmak değil sizin göreviniz toplumun refah seviyelerini artırmak surretiyle insanların hasta olması ve süç işlemesini önlmektir. Allah aşkına gidin hastaneye hastadan çok boş boş oturan çalışan ve güvenlik var.

Avatar
Mahmut 2 hafta önce

Kardeşim israf etmekten artık vaz geçin. Bayburt un bu adliye sarayına ihtiyacı yok. Bina yapmayı hizmetmiş gibi insanlara sunmayın artık. Tasarruf edin milletin alım gücü yükselsin.

Avatar
kamil 2 hafta önce

Sayın vekilim hizmetleriniz için teşekkür ederim istihdam sorunumuza acil çözüm bulacağınıza inanıyorum işsizlik en büyük sorun bu memlekette bunuda halledeceksiniz inşAllah

Avatar
Aziz 2 hafta önce

Allah aşkına sayın vekilim... Nekadar adaletle ilgili yük var ki adalet sarayı yı müjdesi veriyorsun... Cok gerekli.... Yazık Allah aşkına yazık... Bayburdun ihtiyacı bu mudur...

Avatar
BAYBURT SEVDALISI 2 hafta önce

Tıpfakültesi vede dişhekimliğifakültesini Bayburt halkına müjdeleyin