Bayburt'ta Trafik Haftası Etkinlikleri

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, ‘Karayolu Trafik Haftası’ çerçevesinde Cumhuriyet Caddesi Bayburt Ortaokulu önünde bulunan yaya geçiş noktasında düzenlenen etkinliğe katıldı. 

Bayburt'ta Trafik Haftası Etkinlikleri

Bayburt Postası - Vali Eldivan, kamuoyunun trafik güvenliğine yönelik duyarlılığının artırılması ve trafik kazalarının azaltılması amacıyla İçişleri Bakanlığı tarafından yurt genelinde trafik konusunda yürütülen önemli projelerin ve kampanyaların olduğunu, Bayburt’ta da 'Hayatla Yarışılmaz' sloganıyla trafik etkinliklerinin devam ettiğini belirtti. 

Etkinlikte, öğrencilerle birlikte trafikte seyreden araç sürücülerine trafik bilgilendirme afişi dağıtan Vali Eldivan, öğrencilere trafik kurallarına uymalarını ve bu kurallara uymayan büyüklerini de uyarmalarını istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.