Köksal Dursun'un öğrencileri şiirlerle mest etti

Şehit Cem Nuri Başgül İlkokulu 3. sınıf öğrencilerinin düzenlediği şiir şöleni beğeni topladı.

Köksal Dursun'un öğrencileri şiirlerle mest etti

Bayburt Postası - Okulun yetiştirdiği öğrencilerle adından söz ettiren öğretmenlerinden Köksal Dursun, her yıl 10 şiir olmak üzere öğrencilerine 40 şiir öğretmeden, ezberletmeden mezun etmiyor. Bu yıl üçüncü sınıfı okutan Köksal Dursun, öğrencileri ile önemli bir şiir etkinliğine imza attı.

İlkokullar düzeyinde ilk kez bu kadar kapsamlı bir şekilde düzenlenen şiir şölenine Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney de katıldı. 

Okul öğretmenlerinden Teslime Kahraman'ın sunumuyla sahneye gelen öğrenciler şiirlerini seslendirdiler.

15 şiirin seslendirildiği programın finalinde ise 42 öğrenci İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy'un Çanakkale Şehitleri'ne adlı şiirini okudular. Salonu dolduran veliler ve davetliler çocukları ayakta alkışladılar.

Okul salonunda gerçekleşen programı çok beğendiğini söyleyen Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, böylesi programların liseler düzeyde alışkın olduklarını, ilkokullar seviyesinde ise ilk kez izlediğini ve çok başarılı bulduğunu ifade ederek, çocukları kutladı. Öğretmen Köksal Dursun'un şiire verdiği öneme dikkat çeken Rahmi Güney, uygulamanın çocuklara çok şey katacağını söyledi. Müdür Rahmi Güney, okul öğretmenlerinden Teslime Kahraman'ın dile getirdiği laboratuvar sınıfı eksikliğini de hemen gidereceklerini dile getirdi. 

Öğretmen Köksal Dursun da tüm çocuklarını yürekten kutladığını ifade ederek, programın yapılmasına destek sunan okul müdürü Enes Yavaşçay ve müdür yardımcısı Ferhat Taşkın'a teşekkür etti. 

Anahtar Kelimeler:
Köksal Dursun
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Köksak Dursun 3 ay önce

İlgi ve alakanız için çok teşekkür ederim. Siz eğitim gönüllülerin desteğiyle çocuklarımız her dâim ilerleyecek ve ailelerine,vatanına, milletine hayırlı evlatlar olacaklardır. Rabbim yollarını hep açık etsin inşAllah...

Avatar
Manidar 3 ay önce

Her nerede varsa bir iyi işte o dursun
Gönüllerimizde merhamet dursun..
Zalime kafire olalım şedid,
İlim irfan merhamet kök salsın Dursun...

tebrik ederim.