Vali Mustafa Eldivan Demirözü'nün köylerinde

Vali Mustafa Eldivan, vatandaşların ihtiyaç ve taleplerini yüz yüze görüşmek üzere gerçekleştirdiği köy ziyaretlerine devam ediyor.

Vali Mustafa Eldivan Demirözü'nün köylerinde

Bayburt Postası - Köy ziyaretleri kapsamında Vali Mustafa Eldivan, Demirözü İlçesi'ne bağlı Otlukbeli, Y. Dikmetaş, Kalecik ve Damlıca köylerinde vatandaşlarla buluştu. Programı kapsamında köy odalarında vatandaşların ihtiyaç ve taleplerini alan Vali Eldivan, köylerde mahalli hizmetler kapsamında yürütülen altyapı çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu.

Vali Eldivan'a, Demirözü Kaymakamı Yasin Şahin, İl Jandarma Komutanı Dr. Talha Övet, İl Emniyet Müdürü Nihat Uzun, İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Şahin, İl Özel İdare Genel Sekreteri Hayrettin Koçyiğit ve DSİ 225. Şube Müdürü Muhammer Adanur eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.