Bayburt Özel İdarespor, son maçını 3 pauanla geçerek ligde kaldı

Bayburt Özel İdarespor, ligin son haftasında Fatsa Belediyespor'u evinde yenerek ligde kalmayı başardı.

Bayburt Özel İdarespor, son maçını 3 pauanla geçerek ligde kaldı

Bayburt Postası - Fatsa İlçe Stadyumu'nda saat 15.00'te başlayan maçı Halil İbrahim Esen'in 33. dakikada attığı golle geçen Bayburt Özel İdarespor puanını 28'e yükselterek ligde kalmayı başardı. 

Ligin ikinci yarısında iyi bir grafik çizerek adeta dipten dönen Bayburt Özel İdarespor, son hafta da Fatsa engelini geçerek profesyonel ligdeki serüvenini sürdürdü. 

TRT tarafından canlı yayınlanan maçta iyi bir futbol ortaya koyan Bayburt Özel İdarespor'u bu çok önemli sınavında Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Milletvekili Prof. Dr. Orhan Ateş, Belediye Başkanı Mete Memiş ve Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen de yalnız bırakmadı.

Öte yandan 3. Lig 3. Grup'ta Karaköprü Belediyespor şampiyon olurken, Sivas 4 Eylül Spor, Akhisarspor ve Darıca Gençlerbirliği takımları ligden düşen takımlar oldular. 

Anahtar Kelimeler:
Bayburt özel Idarespor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vedat Yılmaz 2 hafta önce

Çok sağolun sonunda Bayburt Sporun varlığının farkına vardınız.
Bu yıl BayburtSpora karşı Bayburt Postası çok ilgisizdiniz.

Misafir Avatar
Murat 2 hafta önce @Vedat Yılmaz

Bu takımın neyini haber yapsın Bayburt Postası. Yıllardır oradan ekmek yiyenler henüz o camiaya bir kurumsallık getiremediler. Transfer olur kulüpten ses çıkmaz, yönetim, gider, kimdir yönetici bilinmez. Daha basın açıklaması yapmaktan aciz mahalle dedikoduları ile yönetilen bu takımın bu kadar haberinin yapılması bile kafidir.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Murat 2 hafta önce

Helal olsun size çok bucadele ettiniz Ocak ayın dan beri bizi mutlu ettiniz admin valinin maça gelmesini belemeyin gurbette te olan Bayburtlu Lara bilgi verin yeni sezonda takımın yanında olun bayburt ta duyduğumuz tek güzel şey bu takımın başarısı ,, hacosindan oyunsuna mazemecisinden top topluyucusuna tesekkurlerrr bay69