Dağ Bisikleti Şampiyonu Bayburt Üniversitesi'nden

Mersin Üniversitesi ev sahipliğinde 23-24 Mart tarihlerinde gerçekleşen 5. Üniversitelerarası Dağ Bisikleti Yarışında pedal çeviren Bayburt Üniversitesi öğrencilerinden Önder Demir şampiyon olurken, Emirhan Atsan ise 5'incilik derecesi elde etti. 

Dağ Bisikleti Şampiyonu Bayburt Üniversitesi'nden

Bayburt Postası - Geçtiğimiz yıl Bisiklet Sporlarında Bayburt Üniversitesi tarihindeki ilk madalyanın kazanılmasının ardından henüz kısa bir süre geçmesine rağmen, birçok şampiyonadan başarılı derece haberleri gelmeye devam ediyor. Son olarak Mersin Üniversitesinin geleneksel hale getirdiği 5. Üniversitelerarası Dağ Bisikleti Yarışmasına takım olarak katılan Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri Önder Demir ile Emirhan Atsan, bireysel kategoride sergiledikleri performansla göz doldurdular. Önder Demir, tüm rakiplerini geride bırakarak zorlu parkurda 1'incilik ipini göğüslerken, aynı parkurda yarışan Emirhan Atsan ise 5'incilik derecesiyle öne çıktı. 

Sosyal medya hesabından öğrencileri tebrik eden Rektör Prof. Dr. Mutlu Türkmen, mesajında "Öğrencilerimiz bisikletlerini Toros Dağlarında sürdü, şampiyonluk geleneği Mersin'de de sürdü. 5. Üniversitelerarası Dağ Bisikleti Yarışmasında şampiyon olan öğrencimiz Önder Demir ile 5. olan öğrencimiz Emirhan Atsan'ı tebrik ederim"  ifadelerini kullandı.  


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dursun Ali 4 hafta önce

Bayburt hep boyle guzel haberlerle gune uyansa.