Bayburtlu şampiyon sporculardan Vali Eldivan'a ziyaretler

Bayburtlu sporcular Güreş ve Bilardo Şampiyonlarından madalyalarla döndü.

Bayburtlu şampiyon sporculardan Vali Eldivan'a ziyaretler

Bayburt Postası - Güreş branşında Türkiye Şampiyonu Beyzanur Akkuş ile Bilardo branşında Mustafa Alperen Daştan, Ahmet Efekan Karaaslan ve Kadir Girgin Bayburt Valisi Mustaf Eldivan'ı ziyaret etti. 

Afyonkarahisar'da düzenlenen U17 Kadınlar Güreşi Türkiye Şampiyonası ve U20 Kadınlar Güreşi Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye Şampiyonu Beyzanur Akkuş, Vali Mustafa Eldivan'ı makamında ziyaret etti.

Baybuırt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Adem Köse antrenörünün katıldığı ziyarette Beyzanur Akkuş’u tebrik eden Vali Mustafa Eldivan, Uluslararası Zafer Kupası ve Şampiyonlar Turnuvası ardından 2024 Avrupa Yıldızlar Güreş Şampiyonası'nda Milli Takım forması giyecek olan Akkuş’a başarılar diledi.

2024 Türkiye Pool (Cepli) Bilardo Şampiyonası U17 Yıldızlarda kategorisinde Türkiye birincisi olan Mustafa Alperen Daştan, U19 Gençler kategorisinde Türkiye birincisi olan Ahmet Efekan Karaaslan ve Türkiye üçüncüsü olan Kadir Girgin de Vali Mustafa Eldivan’a ziyarette bulundular. 

Antrenör Cevdet Türker'in de eşlik ettiği ziyarette sporcuları kutlayan Vali Eldivan, başarılar diledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.