Bayburt’ta muhtarlık seçimlerinde korkulan oldu!

Bayburt’ta muhtarlık seçimlerinde korkulan oldu.

Bayburt’ta muhtarlık seçimlerinde korkulan oldu!

Bayburt Postası - Köylerden kavga haberleri gelmeye başladı. Balca köyünde oy verme işlemi devam ederken çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Muhtar adayı H.M. ve C.Y. arasında çıkan kavgaya muhtar adayı C.Y.'nin oğlu T.Y. de dahil oldu. T.Y. çıkan arbedede yaralandı.

Kavgayı bir türlü ayıramayan sandık görevlileri ve vatandaşlar durumu jandarmaya bildirdiler. Arbede devam edince de bir süre seçime ara verildi. Olay yerine gelen Jandarma ekipleri tarafları uzlaştırmaya çalıştılar. 

Orta yol bulunamayınca durum hakkında Vali Mustafa Eldivan'a bilgi verildi. Balca köyüne gelen Mustafa Eldivan, tarafları sakinleştirdi. Seçim ise kaldığı yerden devam ediyor.

Öte yandan diğer birkaç köyde de kavgaların çıktığı ve olayların sakinleştirilerek seçime devam edildiği öğrenildi. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zekeriya 1 ay önce

Kabahat kimin bunla maaş tabanca emeklilik yasası çıkartan yetkililerde ilde böyle birbirlerini yerler kaldırın muhtarlıkları.verin belediyelere yazık günah değilmiş devletin bütçesini bu gidişle koruma vede arabada verirler

Avatar
Gada 1 ay önce

Bunlara seçim ne lazım

Avatar
Alim 4 hafta önce

Hizmet etmekten ziyade hedef verilen haklar. Maaş, SGK, silah. Hiç bir şey vermesen kimse talip olmaz. Köy derneği hesabına para yatır, köye ne gerekiyorsa burdan karşıla. Yada özel idare kanalı ile yaptır. Hata tamamen devletindir. Önceden bu işleri bedava yapan muhtarların canı yokmuydu. Hem köy işleri ile ilgilen, köye gelen bürokratlara yemek ver, ağırla, vatandaşın evraklarına imza at, mühür bas, ölüsüyle, dirisi ile ilgilen.

Avatar
Nivli 1 ay önce

Devlet ne kadar verirse insan o kadar azıyor acil komünizm gelmesi lazım 50,dolar aylikla devlete 10yil bu milleti çalıştırmak lazım

Avatar
BAYBURT SEVDALISI 4 hafta önce

Sigortasınıcebinden yatırsınlar muhtarlar bakalımozaman kactalipolur