Güler, mahalle çeşmeleri hakkında uyardı: “Halkın sağlığı tehlikede!”

Gelecek Partisi Bayburt İl Başkanı Nazir Güler, Bayburt’taki mahalle çeşmeleri hakkında açıklama yaptı.

Güler, mahalle çeşmeleri hakkında uyardı: “Halkın sağlığı tehlikede!”

Bayburt Postası - Güler, kayanaklarında herhangi bir çalışma yapılmayan çeşmelerin halk sağlığını tehdit ettiğini bildirdi.

Bayburt Halk Sağlığı Laboratuvarı, Ocak ayı su analiz sonuçlarını açıkladı. Analiz sonuçlarına göre, kirli 6 çeşmenin kirli olduğu tespit edildi. Gelecek Partisi Bayburt İl Başkanı Nazir Güler de Bayburt’un kirli çeşmelerine ilişkin açıklama yaptı. Güler şöyle söyledi:

“Yetkililer harekete geçmeli”

“Öğretmen Tokiler Çeşmesi, Çoruh Evler Çeşmesi, Kırkçeşmeler, Tarım Çeşmesi, Azap Ağa Çeşmesi Gordon Çeşmesi ne yazık ki kirli. Kaynaklarında çalışma yapılmayan, yarım asrı aşkın akan bu mahalle çeşmeleri bakımsız halde kalmaya devam ederse vatandaşların sağlığı büyük tehlikeye girecektir. Vatandaşın sağlığıyla oynamaya da kimsenin hakkı yoktur. O yüzden bir an önce kirli çeşmeler için harekete geçilmeli ve vatandaşın en temel ihtiyacı olan su ihtiyacının temini, güvenli ve sağlıklı bir şekilde karşılanmalıdır.”
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aloş 3 yıl önce

Çeşmeler kime bağlı?
Belediye ye ise çalışmıyor ceza verilmeli. Cezası da seçim sandığı. 2023 daha çok var.

Muhtarlıklara ise Muhtarın elemanı, kepçesi yok ne yapsın

Devlet kurumuna bağlı ise yetkili çalışmıyor. Sorumsuz sorumlu vekillere iş düşüyor. Hatta çok yetkili parti il başkanına iş düşüyor

Yandık şu içmeyin

Avatar
İbrahim 3 yıl önce

Her ay bu bahsedilen çeşmelerin tahlil sonuçları kirli çıkıyor ama gerçekten kaynağına yönelik temizlenmesi hususunda bir çalışma yok..Kaynağına yönelik basit bir çalışma ile giderilebilir fakat bu konuda hiçbir girişim yok...

Avatar
asım 3 yıl önce

Gündem olsun diye açıklama yapmanın anlamı yok herkes biliyor zaten çeşmelerin durumunu siz kobaniye selam yollayan süleyman şah türbesini alıp kaçan sonra şükür namazı kılan şimdide güney dopuda parçalı bir sistem isteyen serok ahmedin partisinin temsilcisi olarak bu konuları geçelim ülke meselesini konuşalım bizim derdimiz ülke ya sizin

Avatar
Vatandas 3 yıl önce

Başkan sizi tebrik ediyorum. Arpalı da şebeke suyu kirli çıktığı halde halkı bilgilendirme yapmıyor kirli suyu içeriyorlar. Yetkililer reklam yapma derdinde. Kamu oyuna duyurulur. ..

Avatar
veli 3 yıl önce

ha şöyle partiler memleket meseleleri ile ilgilenmeli açıklama yapmalı yönetimdekileri çalıştırmalı daha pek çok sorun var onları da dile getirmelisiniz

Avatar
Bayburtlu 3 yıl önce

Bu nasıl anlayış? Kobaniyle, sistemle ne alakası var çeşme suyunun? Haklı her eleştiriye böyle karşılık vere vere AK Partiyi erittiniz doymadınız. En güzel cevap şöyle olur. Çıkar MHPli belediye başkanı veya şehrin valisi raporları yayınlar. Ya bu lafın yanlış olduğunu ortaya koyar. Ya da derler ki evet durumu biliyoruz. Şu şu çalışmalarla düzelteceğiz. Kardeşim eleştiriye tahammül edemezsek olmaz. Hele haklı eleştiriye tahammül edemezsek hiç olmaz. Saygılar.