Yücel: "Milletvekilimiz Gökan Zeybek PM'de en çok oyu alarak seçildi"

Cumhuriyet Halk Partisi Bayburt İl Başkanı Haktan Yücel, partisinin 38. Olağan Genel Kurul kongresini değerlendirdi.

Yücel: "Milletvekilimiz Gökan Zeybek PM'de en çok oyu alarak seçildi"

Bayburt Postası - En başından beri Bayburt İl Başkanlığı olarak Özgür Özel tarafında yer aldıklarını söyleyen Yücel, kongrenin kendileri için önemli sonuçlarından birinin de İstanbul Milletvekili Bayburtlu Gökan Zeybek'in Parti Meclisine kongrenin en yüksek oyunu alarak seçilmesi olduğunu söyledi. 

Yücel açıklamasında şunları söyledi:

"4-5 Kasım tarihlerinde yapılan 38. CHP olağan kurultayında genel başkanlık ve parti meclisi seçimi yapıldı. İki adaylı ve iki turlu yapılan seçimde, Özgür Özel iki turda da birinci çıkarak CHP Genel Başkanımız oldu. Heyecanlı geçen kurultayın ikinci günü ise gözler parti meclisi adaylarına çevrildi. Yoğun katılımın olduğu seçimde Bayburtlu hemşehrimiz İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek 648 oyla birinci çıkarak, çok önemli bir başarıya imza attı. Ayrıca Bayburt olarak Özgür Özel'in adaylık seçiminde ilk andan itibaren açık destek verdik. Hem Genel Başkanımız Özgür Özel'i hem de PM Üyemiz sayın vekilimiz Gökan Zeybek'i yürekten kutluyoruz. Kongremizin sonuçları partimize ve ülkemize hayırlı olsun." 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mahir Demirhan 6 ay önce

Yıllarca Ak Partiye oy verdik şehrimiz de rekorlar kırarak destekledi, sonuç ortada. Erdoğan'ın teşekkür konuşması için Bayburt'ta yaptığı konuşmayı hatırlayın. Yatırım olarak sunabilecek hicbirsey olmadığından onbir senedir bitirilemeyen
Kop dağı tünelini yatırım diye utanıp sıkılmadan, milletin aklıyla alay eder gibi söyledi ve gitti!.. Bir de Bayburt'lunun vefasindan falan bahsetti epeyce, üstüne birde şiir okudu bizden... Kendileri hep diyorsa kandırıldık diye, biz de bu sözünü Bayburt'luya tevil ederek diyoruz ki "EY Bayburt'lu, yine kandırıldık, yine hüsran, hep hüsran!" Umarız Gökhan bey gerekeni yapar Bayburt adına!