MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kamil Aydın Bayburt'ta

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, Bayburt'a ziyaret gerçekleştirdi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kamil Aydın Bayburt'ta

Bayburt Postası - Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanlığını ziyaret eden Prof. Dr. Kamil Aydın, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin 25 Eylül 2022 Pazar günü Erzurum'da yapacağı bölge mitingiyle ilgili bilgi verdi. 

Aydın, Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli'nin Adım Adım 2023 mitingleri kapsamında 25 Eylül 2022 Pazar günü saat 16.00'da İstasyon Meydanı'nda halka hitap edeceğini belirterek, "Bayburt'u da orada görmekten onur duyacağız. Ben Bayburtlu hemşehrilerimi Bayburt burada demeye davet ediyorum" dedi.  

MHP Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap ise, Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli'nin “2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net” temasıyla startını verdiği mitinglerin Erzurum etabı için Bayburt'un hazır olduğunu ve 10 binlerin akın edeceği mitingte Bayburt'un tam teşekküllü hazır olacağını kaydetti. 

Teşkilatın miting organizasyonu için gerekli hazırlığı yaptığını söyleyen Bekir Kasap, "Cumhur İttifakı'nın bu dev buluşmasına Bayburt'tan katılacak tüm hemşehrilerimizi Erzurum'da Genel Başkanımız, Bilge Liderimizle buluşturacağız. Hazırlık çalışmalarımızı yürüten il ve ilçe tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Kasap, miting için hareket saatlerini Cumartesi günü kamuoyu ile paylaşacaklarını sözlerine ekledi.

Toplantıya Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, MHP MYK Üyeleri İdris Aydın ve Musa Küçük, MHP Bayburt Merkez İlçe Başkanı Muharrem Baykal, Bayburt Ülkü Ocakları İl Başkanı Yunus Emre Zengin ve teşkilat mensupları katıldı.   

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ozan 2 yıl önce

Okullar açıldı. Andımız hala yok. Cumhurbaşkanının kapısında okutacağım lafı hala gerçekleşmedi. Mümin verdiği vaadi gerçekleştirir.

Avatar
Bayburt 2 yıl önce

Bir baba düşünün içiyor eve gelmiyor ama kapının önünde bağırıp duruyor ben çocuklarımı çok seviyorum ben çocuklarım için ölürüm… Bir baba da üç kuruş beş kuruş ne kazansa evinin nafakası için getiriyor eve çoluk çocuğunu başına topluyor. Yediriyor içiriyor besliyor büyütüyor. Ama sesi soluğu çıkmıyor. Kim gerçekten çocuğunu seviyor Bayburtlu hemşehrilerim? Şimdi milliyetçilik de sadece sözle olur mu? Milli paranın değeri elin parası karşısında 18 kat değersizken, gençler yarınından umutsuzken, adalet liyakat hiç olmuşken, ülkenin sınırları yol geçen hanına dönmüşken, Allah diyip yolsuzluk ve rüşvet parası su gibi götürülürken; milliyetçilik Ölürüm Türkiye’m demek midir Allah aşkına?

Avatar
Nivli 2 yıl önce

MHP Akp yi bırakıp kendine bir yol çizmesi lazım altılı masadanda uzak durması lazım

Avatar
Serkan bey 2 yıl önce

Allah razı olsun. Pandemi ve savaşın sebeb olduğu bu ekonomik sorunlardan ülkeyi tekrar kurtaracak olan yine reistir. Gaflete düşmeyin. Allah büyüktür.