Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci'den Bakan Güler'e ziyaret

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'e ziyarette bulundu. 

Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci'den Bakan Güler'e ziyaret

Bayburt Postası - Bayburt'un konuşulduğu ziyarette Başkan Pekmezci Bakan Güler'e belediye eliyle Bayburt'ta tamamlanan, yapımı devam eden ve planlanan projeler hakkında bilgi verdi.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ise  Başkan  Pekmezci’ye  çalışmalarında başarı temennisinde bulunarak ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.  

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Hükmü Pekmezci, "Ankara ziyaretlerimiz kapsamında hemşehrimiz Milli Savunma Bakanımız Sayın Yaşar Güler'e ziyarette bulunarak şehrimizde yaptığımız ve yapacağımız projeler konusunda istişarelerde bulunduk. Yoğun gündemine rağmen bizleri makamında kabul eden kıymetli Bakanımıza teşekkür ediyoruz. Kendileri hemşehrilerimize ve babaocağına selamlarını ilettiler" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BAYBURT SEVDALISI 7 ay önce

sayınbakanımdan adkeriyenin dikimvede ayakkabı potfabrikalarının birkısmınıda bayburttaolmasını isteyin