Bayburt'ta MHP'nin itirazı üzerine geçersiz oylar sayıldı!

Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt Merkez İlçe Başkanlığı'nın seçim sonuçlarına yaptığı itiraz sonrası geçersiz oylar sayıldı.

Bayburt'ta MHP'nin itirazı üzerine geçersiz oylar sayıldı!

Bayburt Postası - Bayburt Belediye Başkanlığı seçimlerinde oy kullanılan 94 sandıktaki geçersiz oyların 85'i sayıldı. Sayılan 85 sandıkta AK Parti adayı Mete Memiş lehine 30, MHP adayı Hükmü Pekmezci lehine 14 oy çıktı. Bayburt İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı, son dokuz sandıktaki geçersiz oyları ise sonucu değiştirmeyeceğinden ötürü sayma gereği duymadı.

Bayburt İl Genel Meclisi üyeliği seçimlerine yönelik yapılan başvuruda ise, yanlışlıkla Millet Partisi'ne yazılan MHP oyları düzeltildi. Diğer oyların da sayımının ardından İl Genel Meclisi oylarının dağılımının da sonucu değiştirecek şekilde olmadığı bilgisi verildi. 

Buna göre, İl Genel Meclisi AK Parti 3, MHP 1 şeklinde sonuçlandı.

Bayburt Belediye Meclis üyeliği seçimleri ise AK Parti 9, MHP 6 olarak belirlendi. 

Bayburt İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı'nın kesinleşen seçim sonuçlarını açıklaması bekleniyor. 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BAYBURT SEVDALISI 4 hafta önce

Hayırlıveuğurluolsun durmakyok hizmetedevam

Avatar
Alperen 4 hafta önce

Bu Memleket için hayatını ortayan koyan Hükmü Başkana . Şahsi menfaatler için Haksızlık yapılmıştır vefasızlık yapılmıştır . Şahsını düşünse Köşesine çekilirdi Sevdası Memleketini Bayburtu düşündüğü için Son nefesine kadar Hizmet etmeyi seçti Bayburtun HÜKMÜ Baş Göz Üstüne .