Akyaka köyündeki kayıp 9 hayvanı Jandarma buldu!

Jandarma besicileri sevindirmeye devam ediyor.

Akyaka köyündeki kayıp 9 hayvanı Jandarma buldu!

Bayburt Postası - Kop ve Aşağı Sisne köyündeki kayıpların ardından bir kayıp vakası da Akyaka'da yaşandı.  Jandarma mağdur olan vatandaşın hayvanlarını dronlu arama sonucu buldu.

Bayburt Demirözü Akyaka Köyünde ikamet eden bir vatandaşın 9 adet büyükbaş hayvanının kayboldu. Tüm aramalara rağmen  hayvanlarını bulamayan besici vatandaş durumu Jandarma ekiplerine bildirip, yardım talebinde bulundu. İhbarı değerlendiren Jandarma ekipleri, köyde arama çalışması başlattı. Köy sakinleri ve jandarma ekiplerince kayıp hayvanlar her yerde arandı. Herhangi bir ize rastlayamayan jandarma ekipleri drone ile arama faaliyeti gerçekleştirdi. Drone ile yapılan arama sonucunda kayıp 9 büyükbaş hayvan, Bani Mezrası eteklerinde bulunarak sahibine eksiksiz şekilde ulaştırıldı.

Bir haftada 5 vatandaşın toplam 25 büyükbaş hayvan jandarma ekiplerinin özverili çalışmaları sonucunda bulundu, hayvan sahiplerine teslim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.