MHP'nin itirazı üzerine oylar yeniden sayılıyor..

Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt Merkez İlçe Başkanlığı'nın seçim sonuçlarına yaptığı itiraz kabul edildi.

MHP'nin itirazı üzerine oylar yeniden sayılıyor..

Bayburt Postası - Bayburt’ta kıran kırana gerçekleşen yarışı, AK Parti, MHP’nin 236 oy önünde tamamladı. MHP Bayburt Merkez İlçe Başkanı Turan Çalışkan Bayburt Belediye Başkanlığı seçimi ile İl Genel Meclisi üyeliği seçimine ait itirazlarını Bayburt İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’na iletti.  

İtirazın ardından sandıklardaki geçersiz oyların yeniden sayılmasına karar verildi. 

Öte yandan Bayburt İl Genel Meclisi üyeliği dağılımında kesin olmayan sonuçlara göre AK Parti 3, MHP 1 olarak belirlenmişti. İl Genel Meclisi seçimlerinde adayı bulunan Millet Partisi'ne MHP'nin 161 oyunun yazıldığı tespit edilince, oylar MHP hanesine yazıldı. MHP Merkez İlçe Başkanı Turan Çalışkan, eklenen oylarla birlikte İl Genel Meclisi dağılımının kesin olmayan sonuçlarına göre AK Parti 2, MHP 2 olarak belirlendiğini söyledi. 

Öte yandan il genelindeki sandıklardaki geçersiz oyların sayımının bu akşam başlanacağı ve seçimlere katılan tüm partilerin il ve ilçe başkanları huzurunda yeniden sayım yapılacağı öğrenidli. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şerafettin 4 hafta önce

Asılsız haber yapmanın algı yaratmanın anlamı yoktur.