Bayburt Belediyesi'nde devir teslim töreni

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’den Bayburt Belediye Başkanı seçilen Mete Memiş, görevi Hükmü Pekmezci'den devraldı.

Bayburt Belediyesi'nde devir teslim töreni

Bayburt Postası - Bayburt Belediyesinde gerçekleşen devir teslim töreninde konuşan Hükmü Pekmezci, Memiş'e hayırlı olsun temennisinde bulunarak, "2019 yılından beri yürüttüğümüz 5 yıllık dönemdeki belediye başkanlığını, 31 Mart'ta yapılan seçimler sonucunda Bayburt halkının teveccüh gösterdiği sayın Mete Memiş'e devretmek üzere buradayız. Biz elimizden geldiği kadarıyla bu şehre yapabileceğimiz her türlü hizmeti yapmaya gayret ettik. Bayburt halkının her bir ferdini, kendimizden bir parça kabul ettik, hiçbir zaman siyasi anlamda değerlendirmedik, bugüne kadar getirdik. Tüm belediye personelimizle, görevi teslim aldığım zamandaki bütün arkadaşlarımla uyum içinde, hiçbir ayrım gözetmeden, yer değişikliği yapmadan görevimizi yürütmeye gayret ettik. Şimdi arkadaşlarımı size devrediyorum. Umut ediyorum, aynı anlayış içerisinde güzel çalışmalar yaparsınız. Bu bir bayrak yarışıydı, inşallah bundan sonra şehrimize bizden daha iyi hizmetler yapacağınız düşüncesiyle, bugün görevi size teslim etmekten mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyor, siz değerli başkanımıza hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum" dedi. 

Görevi teslim alan Başkan Memiş ise, Başkan Pekmezci'ye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, "2019 yılı yerel seçimleri sonucunda Bayburt Belediye Başkanlığını kıymetli başkanımıza emanet olarak bırakmıştık, 31 Mart seçiminde siz değerli yöneticilerimizin, kıymetli hemşehrilerimizin desteği ve teveccühüyle bugün 2019 emanet olarak bıraktığımız belediye başkanlığını sayın başkanımdan devralmak üzere buradayız. Bu vesileyle, bizi yalnız bırakmayan sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Değerli başkanıma Bayburt'a yaptıkları, kazandırdığı çalışmalar için ayrıca teşekkür ediyorum. Daha önceki dönemlerde de belediye hizmetleri noktasında da ittifak partisinin mensupları olarak kim Bayburt'a ne kattıysa, kim Bayburt'u bulunduğu yerden öteye taşıma gayreti içerisinde olduysa hepsine de ayrı ayrı teşekkürü borç bilirim" ifadelerini kullandı. 

Konuşmaların ardından eski Başkan Pekmezci, belediye çalışanlarıyla vedalaşıp, helallik aldı. Eski Başkan Pekmezci'ye, yeni Başkan Memiş kapıya kadar eşlik ederek, uğurladı.

Ardından Başkan Memiş, kendisine destek veren vatandaşlara ve AK partili üyelere makamında bir teşekkür konuşması gerçekleştirdi. 

Devir teslim töreni, toplu fotoğraf çekiminin ardından son bulurken, Başkan Memiş misafirlerine kapıya kadar eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çapsızlığa reddiye 3 hafta önce

Emanet vermiş, emaneti geri almış. Babanın Hart'taki tarlaları ile karıştırdın herhalde. Kibir abidesi boş adam. Koltuk herhalde aşırı yumuşak geldi. İlk dakikadan itibaren saçmalamaya başladın. Senden 10 yaş büyük adama konuştuğun saçmalığa bak. Seni var ya seçim diye o sandığın dibine sokarım dibine, gün gelecek göreceğim o kibrini. Dağıttığınız 10 trilyonla bu seçimi çevirebildiniz ama bu şebekenin içinde kim varsa hepsinin sonunu göreceğiz. Hükmü beyin ailesindeki görgüsüzüler ve belediye meclisinin başını çeken zat kına yakınız lütfen.. Bu boş tenekeyi konuşturduğunuz için..

Avatar
bahattin 3 hafta önce

sayın mete memiş i tebrik ederim bütün olumsuzlukları lehine çevirmeyi bildi sayın pekmezci 5 seneyi iyi kullansaydı bugün devam edebilirdi hatayı kimseye değilde kendine ve kadrosuna bağlamalı ben demekle demekki olmuyor bu işler

Avatar
latif 3 hafta önce

2019 yılında hata yapılmayıp mete MEMİŞ le devam edilseydi 5 yıl da ak partiden gitmeyecekti.

Avatar
metin 3 hafta önce

2019 yılında hükmü pekmezci ak partinin oyları ile seçimi kazandı ama çalıştımı çalıştı helal olsun su projesi herşeye bedeldi.

Avatar
Hakan 3 hafta önce

Altından suyun gürül gürül aktığı Çoruhun uçsuz metre üstündeki dağa şelale yapmak fikri tam bir parayı rantiyecilerle yemektir Bayburt'ta işi ehline değilde çevresi dayısı olana verince taşıma su ile çok değirmen yapılıp bir kenara atıl olarak bırakılır

Avatar
Şehri Bayburt 3 hafta önce

Hay yavrum beş senedir bu çapsızlıklar bu şehrin üzerinden çekilmişti. Dakika 1 başladı begim, emaneti geri almış. Halkın yeri mi babanın yeri mi belediye bir açıklama yapar mısın ey Mete Memiş

Avatar
murat 3 hafta önce

MHP hükmü pekmezci iyi çalıştı birçok yatırım yaptı .ama demekki halk yine mete MEMİŞİ istedi

Avatar
garip hareketler 2 hafta önce

elini neden öyle tutuyor sürekli anlamış değilim. :)