Kopan elektrik telleri hayvanları telef etti!

Bayburt'un Demirözü ilçesinde besicilik yapan Cemal Çolak ve Osman Çolak'ın hayvanları dağda otladıkları esnada elektrik akımına kapıldı.

Kopan elektrik telleri hayvanları telef etti!

Yerde bulunan kopuk elektrik tellerine değen 3 büyükbaş hayvan telef oldu. ARAS Elektrik Dağıtım Şirketi'nin ihmalinden 3 hayvanın telef olduğu öğrenildi.

Petekli köyünde besicilikle uğraşan Osman Çolak ve Cemal Çolak isimli vatandaşlara ait 3 büyükbaş hayvanın elektrik çarpması sonucu telef olduğu Demirözü İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü personelleri tarafından tespit edildi. 

Besicilerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri gelerek, incelemelerde bulundu. Yapılan İncelemede, 3 büyükbaş hayvanın elektrik tellerine dolandığı, bunun sonucunda da  akıma kapılarak telef olduğu belirlendi.

Bununla birlikte, teknik ekiplerce yapılan incelemelerde, ARAS Elektrik Dağıtım Şirketinin ihmalkar davrandığı, telef olan 3 büyükbaş hayvanın bedelinin ARAS Elektrik Dağıtım Şirketi tarafından karşılanacağı inceleme raporuna kaydedildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Acmet 4 hafta önce

Rabbim beterinden saklasın insanlarada olabilirdi. Zararın karşılanması çok iyi.