Bayburt'ta yaban hayvanları için doğaya yem bırakıldı 

Kış şartlarının ağır geçtiği Bayburt'ta, Bayburt Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) İl Şube Müdürlüğü ekiplerince yaban hayatını desteklemek amacıyla yemleme faaliyeti gerçekleştirildi. 

Bayburt'ta yaban hayvanları için doğaya yem bırakıldı 

Bayburt Postası - Bayburt’ta zorlu kış şartları dolayısıyla yiyecek bulmakta güçlük çeken yaban hayvanları için karla kaplı doğaya DKMP ekiplerince yem bırakıldı. 

Özellikle kış aylarında yiyecek bulmakta zorlanan yaban hayvanlarının zorlu kış şartlarında aç kalmasını önlemek, yerleşim merkezlerine inmesinin ve önüne geçmek için DKMP Bayburt Şube Müdürlüğü ekiplerince buğday, saman, ekmek, mama gibi gıdalar doğaya bırakıldı. Ekipler, sürdürülebilir yaban hayatı ve ekolojik dengeye yardımcı olunması amacıyla bölge genelinde yürütülen çalışmalar kapsamında, olumsuz hava koşullarında yaban hayvanlarının besin bulmasına yardımcı olmak maksadıyla yemleme çalışmalarına ihtiyaç duyulması halinde devam edileceğini bildirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.