Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk mazbatasını aldı

Aydıntepe Belediye Başkanlığı'nı üçüncü dönemde de kazanan Haşim Şentürk bugün mazbatasını Bayburt Adliyesi'nden aldı.

Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk mazbatasını aldı

Bayburt Postası - Aydıntepe Belediye Başkanlığı'nı ilk olarak 2014 yılında MHP adayı olarak kazanan Haşim Şentürk, 2019 yılında ikinci kez, 2024 yılında ise üçüncü kez seçimin kazananı oldu. 

31 Mart 2024 tarihinde yapılan seçimlerde yeniden güven tazeleyen ve MHP adayları arasında Bayburt'ta tek kazanan isim olan Haşim Şentürk, yeni görev dönemine bugün başladı.

Haşim Şentürk, AK Parti'nin YSK'ya başvurusunun sonuçlanmasının ardından bugün Aydıntepe MHP İlçe Başkanı Eyüp Kardeş ve partililer ile Bayburt Adliyesi'nden mazbatasını aldı. 

Haşim Şentürk, konu ile ilgili yaptığı açıklamada kendisine verilen destekten dolayı ilçe halkına teşekkür etti. 

Şentürk'ün açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

"Sevgili hemşehrilerim,

31 Mart’ta gerçekleştirdiğimiz  yerel seçimleri sonrasında sizlerin  teveccühü ile Aydıntepe Belediye Başkanlığı’na yeniden seçilerek güven tazeledik ve bugün mazbatamızı teslim aldık.

İlk günden itibaren, büyük bir gayret ve özveri ile çalışan, bizlere desteğini esirgemeyen tüm hemşehrilerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

Dürüstlük, samimiyet ve gayretle yürüdüğümüz bu yolda bundan sonraki süreçte de aynı şekilde yürümeye devam edeceğiz.

Sorumluluğumuzun ve yükümüzün ağırlığının farkındayız, bizler yeni bir imtihan sürecine girdik. Bu süreçte ayırmadan ve ayrışmadan tüm vatandaşlarımızın belediye başkanı olacağız. 

Ancak, şahsi menfaatleri ve çıkarları uğruna toplumda kaotik bir ortam oluşturmaya çalışanlara karşı bilmeniz gereken tutumumuz şudur: ‘Bizim teslimiyetimiz yalnızca Cenab-ı Allah’adır’.

Ayrıca şunu da ifade etmek gerekir. Seçim, halkın iradesine güvenmek, inanmak ve sonuca saygı duymak, halkımıza saygı duymak demektir. Seçim sürecinin ardından, kırgınlıkları ve küskünlükleri bir kenara bırakarak ilçemiz için çalışmaya devam etmemiz gerektiğine inanıyorum. Ayrışmayı değil bütünleşmeyi, farklılaşmayı değil kucaklaşmayı, kutuplaşmayı değil kaynaşmayı, hep birlikte sağlayalım.

Son olarak, memleketimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyor, hepinizi sevgi, saygı ve hürmetle selamlıyorum."

Öte yandan Aydıntepe Belediye Başkanlığı seçimlerinde MHP adayı Haşim Şentürk 571 oyla ipi göğüslemiş, AK Parti adayı Ahmet Aktaş 521, İyi Parti adayı Aziz Şimşek ise 468 oy almıştı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
asil 2 hafta önce

Hayırlı olsun başkan bayburt il ilçe başkanları yanında değil hele siyaset prof diye bilinen sayın kasap nerde helal olsun sana her tarafta kaybeden mhp nin gururusun kimse kendinde birşey aramasın örnek alsın haşim başkanı duydunuzmu o koltukları işgal etmeyin mhp ye yazık oluyor siyaset prof una duyrulur

Misafir Avatar
kenan 2 hafta önce @asil

Harbiden haşim beyi tebrik ederim siyaset prof u yedek myk olmuş egosunu tatmin ediyor mhp nin kaldığı hale bak bir bayburt atasözü derki ezene bezene kalan hozbirik

Beğenmedim! (0)
Avatar
seyfo 2 hafta önce

Haşim başkana helal olsun sayın kasap diğerlerini yedi ama buna gücü yetmedi şimdi yeni kaos planları vardır ama hep altında kalıyor seçimde 3800 oyla tarihin en düşük oyunu alarak tarihe geçti ama orayı bırakmıyor demekki geçim kapısı orası yazık ne hale koydu MHP yi bayburt ta