CHP Bayburt'ta 35 yıl sonra belediye meclis üyeliği kazandı!

Cumhuriyet Halk Partisi Bayburt'ta 35 yıl sonra belediye meclis üyesi kazandı.

CHP Bayburt'ta 35 yıl sonra belediye meclis üyeliği kazandı!

Bayburt Postası - Bayburt'un Aydıntepe ilçesinde yapılan seçimlerde meclise giren isimlerden biri de CHP'li Süleyman Çelik oldu. Bugün mazbatasını alan Süleyman Çelik için CHP Bayburt İl Başkanlığı'nda tören düzenlendi. 

CHP Bayburt İl Başkan Yardımcısı Sadri Subay, 1989 yılından bu tarafa ilk kez il genelinden bir belediye meclis üyesi kazandıklarını, bu kazanımın önümüzdeki seçimlerde belediye başkanlığına dönüşeceğini söyledi. 

Süleyman Çelik'e başarılar dileyen Sadri Subay, CHP'nin Bayburt'ta yeniden filizlenmesi adına çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek, "Süleyman Çelik kardeşimiz adaleti ve duruşu ile Aydıntepe'ye kazandırılması gereken tüm hizmetlerin yapılmasına öncülük edecek, vatandaş ve hizmet odaklı belediyecilik anlayışımızı Aydıntepe'de gösterecektir. Hayırlı, uğurlu olsun" dedi. 

Öte yandan Aydıntepe'de belediye başkan adayı göstermeyen CHP, İyi Parti'yi desteklemiş, İyi Parti adayı Aziz Şimşek'in belediye meclis üyesi sıralamasında ise ilk sıra CHP'li Süleyman Çelik'e verilmişti. Yapılan seçimlerde belediye başkanlığını kazanan MHP ve ikinci olan AK Parti'ye çok yakın bir oy alan İyi Parti'nin listesindeki iki isim belediye meclisine girmişti.  

Seçimlerde MHP adayı Haşim Şentürk 571 oyla ipi göğüslemiş, AK Parti adayı Ahmet Aktaş 521, İyi Parti adayı Aziz Şimşek ise 468 oy almıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Onur Hacıoğlu 2 hafta önce

Bu Nasıl Oldu Türkiye de CHP İle İyi Parti Birbiriyle Savaşıyor...

Avatar
sefil 2 hafta önce

35sene neden alamadınız hiç düşündünüzmü öncelikle partini,z din düşmanlığını bırakacak sonra millet gerekeni yapar