CHP Bayburt İl Gençlik Kolları Başkanı Sercan Türker oldu

Cumhuriyet Halk Partisi Bayburt İl Gençlik Kolları Başkanı Avukat Sercan Türker oldu. 

CHP Bayburt İl Gençlik Kolları Başkanı Sercan Türker oldu

Bayburt Postası - CHP Bayburt İl Başkanı Haktan Yücel, CHP Gençlik Kolları İl Başkanlığına Avukat Sercan Türker'in getirildiğini duyurdu. Son yapılan yönetim kurulu toplantısında gençlik kollarının görüşüldüğünü ifade eden Yücel, "CHP olarak gençlerimizi çok önemsiyoruz. Onlar için çok önemli projeler gerçekleştireceğiz. Bunun ilk adımı olarak yeni bir gençlik örgütü kuruyoruz. Bu anlamda Avukat Sercan Türker kardeşimizi gençlik kolları başkanımız olarak belirledik. Partimize hayırlı olsun" dedi.  

CHP'nin eski Bayburt İl Başkanlarından eğitimci Hasan Türker'in torunu olan Avukat Sercan Türker, halen Bayburt'ta serbest avukatlık görevini sürdürmektedir. Türker, Giresun Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünde Yüksek Lisans yapmaktadır. 

Anahtar Kelimeler:
Sercan Türker
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
nivli 2 ay önce

CHP nin bu millete ne faydası olmuş dem i savunmaktan başka