CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Bayburt Gazeteciler Cemiyeti'nde konuştu

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Cumhurbaşkanlığı Seçimi 2. Tur çalışmaları için geldiği Bayburt'ta Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Bayburt Gazeteciler Cemiyeti'nde konuştu

Bayburt Postası - 25. Dönem Bayburt Milletvekili Karabey Kadri Karaoğlu, Millete İttifakı'nı oluşturan partilerin il başkanları ve kalabalık bir toplulukla BGC'ye gelen Milletvekili Sarıgül, Başkan Murat Okutmuş ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre görüştü. BGC Başkanı Okutmuş'un Bayburt basını hakkında verdiği bilgilerin ardından Sarıgül de yerel basının önemine vurgu yaptı. 

Daha sonra toplantı odasına geçerek basın toplantısı düzenleyen Sarıgül, burada yaptığı konuşmada, "Kemal Kılıçdaroğlu, devletin hesabını kitabını toplar, iki yakamız bir araya gelir. Kemal Kılıçdaroğlu söylediği her sözün, hesabını kuruş kuruş yapar öyle konuşur Devlette israf ve masraf çok arttı. Kılıçdaroğlu israf ve masrafı önler. Ekonomiyi ehil ellere teslim eder. Kılıçdaroğlu’nun yönettiği Türkiye güzel bir Türkiye olur" dedi. 

Sarıgül, açıklmasında şu ifadelere yer verdi:

"VATAN, MİLLET, DİN, İMAN KİMSENİN TEKELİNDE DEĞİL"

"Bayrağımızı ve vatanımızı seven, bu topraklarda birlikte yaşamak isteyen herkes benim öz be öz kardeşimdir. Bizim iki kırmızı çizgimiz var: Bayrağımız ve vatanımız. Hepimiz bu vatanı seviyoruz. Hepimiz bayrağımıza bağlıyız. Vatan, millet sevgisi, din, iman kimsenin tekelinde değil. Kimsenin kimseden sertifika almaya ihtiyacı yok."

"BU TOPRAKLARDA NE EZAN SUSAR NE BAYRAK İNER"

"Türkiye beş yıldır Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle yönetiliyor. Bu sistem tüm yetkileri bir kişiye verdi. Meclis göstermelik oldu. Bakanlar şeklen var fiilen yok. Kimse sorumluluk almıyor. Herkes her şeyi Sayın Erdoğan’dan bekliyor."

"BÖYLE BİR SİSTEM YÜRÜMEZ"

"Bu öyle bir sistem ki Sayın Erdoğan’ın hafta 30 binden fazla karara imza atması gerekiyor. Başında kim olursa olsun bu sistem yürümez. Bu seçimler son derece önemlidir. Ülkemizi bir kişi tek başına yönetmeye devam etsin mi etmesin mi? Buna karar vereceğiz. Hangi partiye mensup olursak olalım. Siyasi ayrılıklarımızı bir kenara bırakmamız cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminden çıkmamız lazım.
Türkiye’yi demokratik Parlamenter Sisteme geçirecek olan Sayın Kılıçdaroğlu’dur."

"KILIÇDAROĞLU, DEVLETİN İŞLEYİŞİNİ, HESABINI KİTABINI BİLİR"

"Tarlada fabrikada üretim, kamuda dürüst yönetim diyen isim Kılıçdaroğlu’dur. Devlette hesap kitap kalmadı. Türkiye’de devletin işleyişini, hesabını kitabını, bütçeyi, vergiyi, en iyi bilen isim Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Kemal Kılıçdaroğlu, devletin hesabını kitabını toplar, iki yakamız bir araya gelir. Kemal Kılıçdaroğlu söylediği her sözün, hesabını kuruş kuruş yapar öyle konuşur. Devlette israf ve masraf çok arttı. Kılıçdaroğlu israf ve masrafı önler. Ekonomiyi ehil ellere teslim eder. Kılıçdaroğlu’nun yönettiği Türkiye güzel bir Türkiye olur."

Mustafa Sarıgül, “Muharrem İnce pazartesi üstümüzü çırpıp harekete geçiyoruz” dedi. Bu sözün anlamı nedir, nasıl değerlendiriyorsunuz? şeklindeki bir soruya şu cevabı verdi:

"Siyasette aldığınız bazı kararlar, üstünüzü çırpmakla geçmez. Üstünüze yapışır. Adama sorarlar tehlike kapıdayken ne yaptın? Cumartesi ne yaptın? Pazar ne yaptın? Pazartesi’yi neden bekledin? Siyaset omurga ister dik duruş ister. En önemlisi de vefa ister."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İsmail Enver 12 ay önce

Bence bu 20 yıl sonra torunlarınızın başı bu sürülerle belaya girecek ki şimdiden giriyor. Asıl o zaman belanın büyüğü gelecek. Eğer ülkeni evladını torunlarını seviyorsan Şehit kanlarıyla sulanmış bu topraklardan bu savaş kaçkınlarını kim gönderecek se ona oy ver. Benim tercihim Kılıçtaroğlu.seçim Suriyeli , Afganlı ,pakistanlı vs. milyonların Türkiyeden gönderilip gönderilmeyeceği referandumudur.
Ey Türkün oğulları ve kızları Türk nüfusu yüzd 1,3 artarken
Kaçakların nüfusu yüzde 5 artmaktadır.

Avatar
Kenan 12 ay önce

Millet sizi tanıyor işiniz bitti anlayın artık bu kafa yapısıyla bir yere varamayacağınızı pazar günü herkesin biletini millet kesecek bay bay kemal vah vah meral içerde kal selo diyecek

Misafir Avatar
İsmail Enver 12 ay önce @Kenan

Asrın en büyük hipnozu
Millet herşeyin farkında. :)
bok farkındasınız ulan 21 yıldır başımıza gelmedik kalmadı.
Tek sıkıntı hesap veren yok hesabı hep millet ödedi sayenizde.
Kendileri bile söylediler Millet bizi affetsin Allah bizi affetsin diye.
Farkında olsaydın ülkenin sessiz sedasız Türk milletinin vergileriyle nasıl işgal ettirildiğini farkederdin hemşerim.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Ozan 12 ay önce

Ekonominin sibobu hava kaçırıyor. Kaçan hava sonucu araba yolda. Sibop ustası lazım. Dolar siboptan kaçan hava sonucu aldı başını gidiyor. Yani 2 usta var. Ustanın biri denenmiş ama hala sibop hava kaçırıyor. Diğer usta halen denenmemiş. Mal sahibi bakalım sibobu yapamayana mı yoksa yeni bir ustaya mı işi verecek.

Avatar
Admin 12 ay önce

Doğru söylüyorsunuz Konyaya Ülke Fındığın
Yüzde .40,Urfada üretiliyor Konyada Mevlebi oluyor ben hesap uzmanıyım Van diye Bir Ülke var Van denizin kenarında Cennet Anaların ayağının altında evet ülkeyi yönetecek

Avatar
Nivli 12 ay önce

Valla hiç inandırıcı gelmiyorsunuz 8 aylık torununu sigortalı yapan çocuklarına küçük yaşta sigorta baglatan adam anasını aglatır bu ülkenin o yüzden Erdoğan'a oy verecem

Misafir Avatar
mecit 12 ay önce @Nivli

yav her haberin altından çıkıyorsun Unuttukmu emeklilik yaşı düzenlemesi yaparlarken sizinkilerin 14-15 yaşında çocukalrını nasıl sigortalı yaptıklarını ayıptır yav utanın.

Beğenmedim! (1)
Avatar
BAYBURT SEVDALISI 12 ay önce

Ķilicdaroglu 2014 secimlerin de çimentonun hammaddesi bayburtta çimento fabrikanin sözünüvermisti bayburtlu fabrikayı bekliyor