Gez köyüne 2 bin fidan diken Şemsi Antika'ya teşekkür plaketi

Vali Mustafa Eldivan, Merkez Gez köyünde ailesi adına 2 hektar alan üzerine 2 bin adet fidan dikerek Hatıra Ormanı oluşturan Bayburtlu iş insanı Şemsi Antika’ya plaket takdim etti.

Gez köyüne 2 bin fidan diken Şemsi Antika'ya teşekkür plaketi

Bayburt Postası - Kamu kurum ve kuruluşlarının aracılığıyla Bayburtlu vatandaşlarca ağaçlandırma seferberliğine sunulan katkıların devam edeceğini belirten Vali Mustafa Eldivan, “Geçtiğimiz Ekim – Kasım aylarında kurumlarımız tarafından yapılan birçok etkinliklerde ilimizin farklı bölgelerine yaklaşık 15 bin fidan dikerek Hatıra Ormanları oluşturduk. Önümüzdeki yıllarda bu sayının artarak devam edecek” dedi.

Vali Mustafa Eldivan, İş insanı Şemsi Antika’ı tebrik ederek plaket takdim etti. 

Plaket takdiminde, Orman İşletme Müdürü Zeynel Yalçındağ ve Şemsi Antika'nın yakınları hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Umut Özkan 5 ay önce

Kurugüney-Horsu köyüne de Şehit için.. hayır-hatıra için bu sene bahçe kuruldu.. Onu da tebrik edip ödüllendirmek lazım..