Bamsı Beyrek Seyir Terası ve Zipline hizmete açıldı

Bayburt Belediyesi tarafından yapılan Bamsı Beyrek Seyir Terası ve Zipline projesi tamamlandı ve hizmet vermeye başladı.

Bamsı Beyrek Seyir Terası ve Zipline  hizmete açıldı

Bayburt Postası - Duduzar dağı eteklerinde 300 metre kare alana sahip bir seyir terası ile 500 metrekare alana sahip bir cafeterya ve restorandan oluşan tesise vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. 

Zipline Macera Parkı Adrenalin Tutkunlarını Bekliyor

Her şeyiyle komplike bir yapıya sahip olan projede ayrıca 800 metre uzunluğunda bir hatta sahip extrem sporlardan zipline da yer alıyor.  Adrenalin tutkunlarının vazgeçilmezi haline gelecek zipline alternatif aktivite arayanların bir numaralı adresi olacak.

Proje hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, bir projeyi daha tamamlayarak Bayburtluların hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek “Bayburt’umuz için yenilikler yapmaya ve ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Çok güzel bir proje, yaşlısıyla genciyle toplumumuzun tüm yaş gruplarına hitap ediyor.  Hemşehrilerimiz tesisimizde Duduzar dağı eteklerinde seyir terasından Bayburt’un eşsiz manzarasını izlerken cafeteryada çaylarını yudumlayabilecekler. Ayrıca doğayla iç içe bir parkurda yürüyüş yaparken zipline da adrenalin dolu anlar yaşayacaklar. Bayburt’umuza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ozan 11 ay önce

Reis in tunel projesi de vardı. Yaptımı yoksa suların bol olduğu zamanda ççoruh a atıp kayıp mı ettirdi

Avatar
Kentsel Dönüşüm 11 ay önce

Sadece teras değil kentsel dönüşümün ne kadar gerekli olduğunu gösterecek bir yapı olmuş.

Avatar
MUSTAFA ŞALCI 11 ay önce

BAYBURT İL'İMİZE VE ZAHİD MAHALLESİNE HAYIRLI OLSUN ..