Bayburt'tan 75 öğrenci Çanakkale ve İstanbul gezisine uğurlandı

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sonrası öğrenciler ödüllendirildi, 75 öğrenci 15 öğretmen gözetiminde Çanakkale ve İstanbul gezisine uğurlandı. 

Bayburt'tan 75 öğrenci Çanakkale ve İstanbul gezisine uğurlandı

Bayburt Postası - LGS sınavı sonrası öğrencilere gezi sözü veren Bayburt Ortaokulu yönetimi, Bayburt Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Valilik işbirliğiyle 'Öğrenciler Tarihiyle Buluşuyor' Projesi kapsamında 75 kişiden oluşan öğrenci grubunu, Çanakkale ve İstanbul gezisine gönderdi. 

Okul Müdürü Mahir Pamukcu, bugün verdikleri gezi sözünü tutmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, "8'inci sınıf öğrencilerimize, LGS sınavında başarılı olmaları durumunda Çanakkale'yi, İstanbul'u ve tarihi alanları gezmeyi vaat etmiştik. Öğrencilerimiz de LGS sınavını başarılı bir şekilde tamamladılar.  Biz de sözümü yerine getirmek için şu an 75 öğrenci, 15 öğretmen arkadaşımızla kafilemizi hazırladık. Özellikle şehitlik alan gezisini çok önemsedik ve öğrencilerimizin yerinde görerek bilinçlenmesini arzu ettik. Yine İstanbul gezimizde Topkapı Sarayı, Ayasofya, Sultanahmet gibi tarihi yerleri öğrencilerimizin görmelerini istedik, gezerek-görerek öğrenmelerini önemli bulduk" dedi. 

Öğrenciler de düzenlenen geziden mutlu olduklarını belirterek heyecanlı olduklarını söylediler.

Geziye giden çocuğunu uğurlamaya gelen Bayburt Ortaokulu Fen Bilimleri öğretmeni Ayfer Pamukcu, LGS sürecinin yorucu bir süreç olduğunu, sınav sonrasında bu geziyle öğrencileri ödüllendiklerini belirterek, "Ben hem Bayburt Ortaokulu'nda görevli bir öğretmen hem de bir veli olarak bu durumdan çok mutluluk duyuyorum. Çocuklarımız için güzel bir değişiklik oldu. Onlar için de ğlenceli ve güzel bir gezi olur umarım. Çocuklarımız hayırlısıyla Çanakkale-İstanbul gezisini tamamlayıp mutlu bir şekilde dönerler, dileğimiz budur" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.