'Maziden Atiye Ahlat' kamp ekibi döndü 

'Maziden Atiye Ahlat' programına katılan öğrenciler, Bitlis'in Ahlat ilçesinde tarihi ve kültürel gezilerle, kültür sanat etkinlikleriyle, konser ve şiir geceleriyle, kitap ve sinema tahlilleriyle, söyleşi ve yarışmalarla yarıyıl tatilini dolu dolu geçirdiler.

'Maziden Atiye Ahlat' kamp ekibi döndü 

Bayburt Postası - Çeşitli etkinliklerle kampta yaklaşık bir hafta geçiren öğrenciler, Bayburt'a geri döndüler. 

Farklı illerden gelerek kampa katılan öğrenciler, Ahlat’ta bulunan Selçuklu Şehitliği, Emir Bayındır Köprüsü, Meydan Cami, Harabe Şehir, Mağara Evler, Osmanlı Kalesi ve müzesini gezdiler. 

Selçuklu Meydan Mezarlığı gezi programına katılan öğrenciler program çerçevesinde, tarihi ve kültürel gezilerle, kültür sanat etkinlikleriyle, konser ve şiir geceleriyle, kitap ve sinema tahlilleriyle, söyleşi ve yarışma gibi çeşitli etkinliklerle keyifli vakit geçirdiler. 

Bayburt’tan öğretmenleri gözetiminde yola çıkan 8 öğrenci, dolu dolu geçirdikleri kamp sonrası Bayburt'a döndüler. Farklı kültürle tanışmaktan büyük mutluluk duyan öğrenciler, kamptan keyif aldıklarını vurgulayarak, yarıyıl tatilini dolu dolu geçirdiklerini kaydettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.