EMITT Fuarı için Bayburt hazır!

Geçtiğimiz yıllarda EMITT Fuarı’nda açtığı stand ve organizasyon ile eleştirilen Bayburt, bu yıl öncekilere göre daha hazırlıklı.

EMITT Fuarı için Bayburt hazır!
Bayburt Postası - Geçtiğimiz yıllarda EMITT Fuarı’nda açtığı stand ve organizasyon ile eleştirilen Bayburt, bu yıl öncekilere göre daha hazırlıklı. EMITT 2016’ya KUDAKA’nın verdiği destek ile hazırlanan Bayburt standı tamamlandı. Bayburt Kalesi surlarının çevrelediği stand tasarımında, Saat Kulesi, Korgan Köprüsü ve önünde Dede Korkut heykeli dikkat çekiyor.

28 – 31 Ocak 2016 tarihlerinde, Beylikdüzü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 71 ülkeden 4550 katılımcı ile gerçekleşecek olan fuarda, Bayburt standı 12 nolu holde yer alacak. 

Son 16 yıl içerisinde dünyanın en büyük ilk beş turizm fuarı arasında yer alan EMITT Turizm Fuarı, her geçen yıl artan katılımcı ve ziyaretçi sayısıyla bölge sektörünün büyümesine doğrudan katkı sağlıyor.

EMITT 2016
28 - 31 Ocak 2016 / 10.00 – 18.30
(Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar)
Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi,Beylükdüzü - İstanbul

Anahtar Kelimeler:
Bayburt StandıEMITT Fuarı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BÜLENT 8 yıl önce

BAYBURTTA BİR ESERİ OLSA,TEBRİK EDECEĞİZ,MAALESEF YOK.!!??

Avatar
Nahit 8 yıl önce

Acaba değişen ne olacak sadece protokol isimleri, yeni hevesler

Avatar
ALOŞ 8 yıl önce

Kısacası al gülüm ver gülüm oyunları. Bayburt donuyor.

Avatar
levent 8 yıl önce

30 yıldır bayburtun el yazma eserleri ve diğerleri komşu illerin depolarında özelliğini
kaybetmekte,bu itibarla bayburta büyük müze gerekli,dolayısıyla il kültür müd ne yapıyor acaba,!!!,

Avatar
gurbet69 8 yıl önce

gecen seneki standı ben beğenmedim inşAllah bu seneki stant güzel olur. Katılımcılar özenle seçilmeli fuara cidden destek verecek kişiler gelirse fuar dan istediğimiz verimi alabiliriz...