EMİTT’e Bayburt barı eşliğinde veda

İstanbul Tüyap Fuar Merkezi’nde gerçekleşen ve 4 gündür devam eden EMITT Fuarı dün sona erdi.

EMİTT’e Bayburt barı eşliğinde veda

İstanbul Tüyap Fuar Merkezi’nde gerçekleşen ve 4 gündür devam eden EMITT Fuarı dün sona erdi. Bayburt standında ise, son gün yoğunluğu ve yine renkli görüntüler vardı. 


İbrahim Yumak; gerek Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası olarak gerekse Bayburt Arıcılar Birliği olarak fuara en yüksek katılımla iştirak ettiklerini söyledi. Fuara dair izlenimlerini aktaran Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yumak, şöyle konuştu: 

“Tanıtım çalışmalarının sadece kamu ekseninde kalmaması için bu tür organizasyonlara sivil toplum kuruluşları da azami ölçüde dahil olması gerekiyor. Tanıtım çalışmalarının yanı sıra ilimizde nitelikli konaklama tesislerinin sayısının artması gerekmektedir. Bayburt'u Karadeniz ve Doğu Anadolu'ya bağlayan yolların standardının iyileşecek olması, yeşil yol projesiyle tüm Karadeniz yayla yollarının birleşecek ve turistin Karadeniz'i gezerek ve görerek tanımasına imkan sunuluyor olmasını düşünürsek, Bayburt'un da bu projenin içinde olması ile turizm ve seyahat alanında elimizi daha da güçlendirecektir. Önümüzdeki dönem Bayburt'un turizm gelişiminin daha da hızlanacağı bir dönem olacaktır."

Gün boyu onlarca hemşerimizin ziyaret ettiği Bayburt standında, son gün coşkusu vardı. 

Yerel sanatçı Umut Güler'in söylediği Bayburt türküleri ve davul zurna eşliğinde oynanan Bayburt barı, EMITT’ten son görüntüler oldu. 

EMITT Fuarı boyunca, Bayburt standında neler yaşandı? FOTO GALERİ'ye git...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kadirist 10 yıl önce

Hacı Ali Polat'ın yüzünden Bayburt'tan soğudum yeminle.

Avatar
Yavuz 10 yıl önce

Şantiye, rantiye,
Hadi sana güle güle!

Avatar
Nevin 10 yıl önce

Bayburt Türkiye'nin neresinde? Hatırladım,galiba Gümüşhane ilinin yanında

Avatar
Ayşe 10 yıl önce

Nevin hanım coğrafyanız çok zayıfmış üzücü bir durum!!!

Avatar
Ayşe 10 yıl önce

Ya bir de bıktık artık hep aynı yüzleri görmekten, emekli olunda geçlere yer açılsın.