2015 Emitt Fuarı sona erdi

Dünya’nın beşinci büyük turizm fuarı konumuna sahip olan EMİTT, sona erdi.

2015 Emitt Fuarı sona erdi
Bayburt Postası - Dünya’nın beşinci büyük turizm fuarı konumuna sahip olan EMİTT, (Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı Etkinliği) sona erdi.

22-25 Ocak 2015 tarihleri arasında açık kalan fuarda Bayburt standı da yer aldı. Açılışına Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Bayburt İl Kültür ve Turizm Müdürü Bahri Akbulut, Bayburt Ticaret Odası Başkanı İbrahim Yumak, Bayburt’a ait çeşitli dernek ve kuruluş temsilcisi ve çok sayıda misafirin katıldığı Bayburt standına ilgi yoğundu.

Valilik, belediye, üniversite, Kadınlar Derneği ve Arıcılar Birliği’nin birlikte hazırladığı Bayburt standı, fuar boyunca hayli hareketliydi. Organik ürünlerin sunumu, ehram dokuma tezgahı ve ehram ürünleri, Mesut Çavdar'ın solistliği eşliğinde canlı müzik, bakır ürünleri ve bakır levha üzerine yapılan canlı portre uygulaması; ziyaretçilerin hayli ilgi gösterdiği faaliyetlerdi. 

Ziyaretçilere ‘tatlı çorba’, ‘kete’ ve ‘lor dolması’ gibi çeşitli yerel lezzetlerin ikram edildiği Bayburt standında, Bayburt’u tanıtan çeşitli broşürler de dağıtıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zynp 9 yıl önce

İstanbulda memleket havası yaşattığınız için çok teşekkürler. Çok keyif aldık. Her yıl bekleriz.

Misafir Avatar
abbas 8 yıl önce @Zynp

bayburt kültür il müdürlüğünün bayburta ne gibi bir katma değeri oldu,geyik muhabbeti başka bir şey yok,acil olarak bayburta büyük müze gerekli,bayburtun eserleri komşu illerin depolarında çürümekte,yeter artık

Beğenmedim! (0)