Nefesten Bar'a Binali Selman Halk Oyunları Türkiye Şampiyonası sona erdi

Dünyaca ünlü Bayburtlu zurnazen Binali Selman'ın isminin verildiği Halk Oyunları Yıldızlar Türkiye Şampiyonası sonuçlandı.

Nefesten Bar'a Binali Selman Halk Oyunları Türkiye Şampiyonası sona erdi

Bayburt Postası - Bayburt Valiliği, Bayburt Belediyesi ve Bayburt Üniversitesi işbirliğinde Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından gerçekleştirilen Halk Oyunları Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nın kazanaları belli oldu. 

11 ekibin yarıştığı düzenlemesiz dalda Erzurum Sanat Merkezi Spor Kulübü birinci, Diyarbakır Bağlar Halk Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü ikinci, Denizli Sarayköy Gençlik ve Spor Kulübü üçüncü oldu. 

Düzenlemeli dal kategorisinde ise Ankara Yenimahalle Belediyesi Turizm Gençlik Kulübü birinciliği, Antalya Kumluca Halk Eğitimi Gençlik ve Spor Kulübü ikinciliği, Adana Seyhan Belediye Spor Kulübü üçüncülüğü elde etti.

Şampiyonayı Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen, Türkiye Halkoyunları Federasyonu Başkanı Suat Aksu ve vatandaşlar takip etti.

Anahtar Kelimeler:
Nefesten Bara Binali Selman
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.