Bayburt, EMITT 2014'te

Ekin Fuar A.Ş. – ITE Group organizasyonunda TUROFED ve TYD ortaklığıyla gerçekleşen EMITT Fuarı‘na bu yıl Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, TOBB, 6 meslek odası, 36 dernek ve vakıf destek veriyor.

Bayburt, EMITT 2014'te
Bayburt Postası - EMITT 2014 Fuarı başlıyor. Ekin Fuar A.Ş. – ITE Group organizasyonunda TUROFED ve TYD ortaklığıyla gerçekleşen EMITT Fuarı‘na bu yıl Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, TOBB, 6 meslek odası, 36 dernek ve vakıf destek veriyor.

Dünyanın 5. büyük turizm fuarı konumuna sahip olan ve önümüzdeki yıllarda ilk üçe girmeyi hedefleyen EMITT Fuarı‘nın katılımcılarını tur operatörleri, seyahat acentaları, oteller ve zincir oteller, hava yolları, cruise firmaları, turistik beldeler, uluslararası tanıtım ofisleri, araç kiralama firmaları, hastaneler ve turizm sektörüyle tüm kuruluşlar oluştururken, Sektörel çevreler tarafından, EMITT Fuarı‘nın bu yıl yeni bir katılımcı ve ziyaretçi rekoruna imza atılacağına şimdiden kesin gözüyle bakılıyor.

2014 EMITT Fuarı‘nda katılımcı kurum, kuruluş ve ziyaretçilerin birçok yenilikle karşılaşacağını ifade eden Ekin Fuar Direktörü Hacer Aydın, yeni eklenen sağlık ve kış turizmi salonlarında zengin konsepti buna örnek olarak gösteriyor.

Türkiye’de hızla gelişen turizm sektöründeki çeşitliliğe destek vermek ve gelen işbirliği taleplerini değerlendirmek için yeni projeleri hayata geçirdiklerini kaydeden Aydın, EMITT Fuarı‘nın yıllardan bu yana beldelere, kalkınma ajanslarına, turizm firmaları ve sektör profesyonellerine yüksek katma değer sağladığına dikkat çekti.

Dünya ülkeleri EMITT’te buluşuyor

Rekorlar kıran 2013 EMITT Fuarı ile kıyaslandığında, 2014 EMITT Fuarı‘nın çok daha geniş bir ülke katılımına sahne olacağına dikkat çeken Aydın, yeni katılımcılar arasında Seyşeller, Kamboçya, Moğolistan, Bosna Hersek, Mauritus ve Hırvatistan gibi ülkelerin bulunduğunu, geçen yıl olduğu gibi Abu Dhabi, Adıgey Özerk Cumhuriyeti, Almanya, Arjantin, Azerbaycan, Bulgaristan, Brezilya, Cezayir, Çek Cumhuriyeti, Çin, Dubai, Dominik Cumhuriyeti, Dubrovnik-Hırvatistan, Ekvator, Endonezya, Ermenistan, Fas, Filistin, Fransa, Güney Afrika, Hindistan, İngiltere, İtalya, Japonya, Kazakistan, Karadağ, Kenya, Kırım Özerk Cumhuriyeti, Kosova, Kore, Küba, Lübnan, KKTC, Kuveyt, Macaristan, Makedonya, Meksika, Moldovya, Maldivler, Mısır, Rusya Federasyonu,  Özbekistan, Pattaya-Tayland, Peru, Senegal, Singapur, Slovenya, Sudan, Tanzanya, Tataristan Özerk Cumhuriyeti, Tanzanya, Tayland, Tunus, Ukrayna, Ürdün, Vietnam ve Yunanistan’ın katılımcı ülkeler arasında yer aldığını belirtiyor. Aydın, dünya ülkelerini bir arada bulmak, kültürel, coğrafi ve doğal güzelliklerini daha yakından tanımak için 2014 EMITT Fuarı‘nın büyük bir fırsat olacağına vurgu yaptı.

2014 EMITT Fuarı‘nda tam kapasite dev fuar alanı kullanımı olacağını belirten Aydın, TÜYAP‘ta 65 bin metrekare alanda, 11 salonun tümünde yer alacak fuarın katılımcıların tüm taleplerini karşılayacağını ifade etti.

Fuarda Bayburt standı kurulacak


Öte yandan Bayburt’un, EMITT 2014 Fuarı’na katılacağı öğrenildi. 30 Ocak-2 Şubat tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü TÜYAP’ta düzenlenecek olan ve dünyanın en büyük 5. turizm fuarı olan EMITT’te Bayburt standı da kurulacak. Daha önce Erzurum ve Erzincan illeriyle birlikte kurulan ve KUDAKA tarafından açıklanan Bayburt standı ile ilgili bu yıl bir açıklama yapılmadı.

Ülke katılımının 70′i, uluslararası katılımcı kurum, kuruluş, belde sayısının ise 4500′ü aşması beklenen ve ziyaretçi rekoruna imza atılması hedeflenen EMITT 2014 Fuarı’nda temsil edilecek olan Bayburt’un standı ve tanıtım programı hakkında herhangi bir bilgi verilmedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
abbas 8 yıl önce

bayburta büyük müze lazım,bayburtun eserleri komşu illerin depolarında çürümekte
Allah rızası için sahip çıkınız,eserler özelliğini kaybetmakte,il kültür müd,lütfen