Bayburt, EMITT 2024 Turizm Fuarı'nda

Bayburt standı, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde açılan EMİTT fuarında yerini aldı.

Bayburt, EMITT 2024 Turizm Fuarı'nda

Bayburt Postası - Dünya’nın 5 büyük turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT) 27. kez kapılarını açtı. 

Bayburt Valiliği, Bayburt Belediyesi, Bayburt Üniversitesi, İl Kültür Turizm Müdürlüğü’nün destek sunduğu Bayburt standında Bayburt Balı, ehram ürünleri, Bayburt taşından üretilen eserler, yöresel yemekler sergileniyor.

Bayburt standını, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alparslan, Eski Ulaştırma Bakanı Adil  Karaismailoğlu, Sudi Arabistan Konsolosluk yöneticileri, rehberler  ve acente firma yöneticileri ziyaret etti. 

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Bayburt İl Kültür ve Turizm Müdürü Bekir Kurtoğlu, Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanı Hicabi Durmuş ve Kenan Yavuz Etnografya Müzesi Kurucusu Kenan Yavuz’un da katıldığı EMITT fuarı bugün son bulacak. 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.