Karaçam Tüneli ÇED Raporu Olumlu Çıktı

Bayburt’u turizm merkezi Uzungöl’e bağlayacak olan Karaçam Tüneli ÇED Raporu olumlu çıktı. 

Karaçam Tüneli ÇED Raporu Olumlu Çıktı

Bayburt Postası - Trabzon Çaykara İlçesi ile Bayburt Aydıntepe İlçeleri arasında yapılması planlanan Karaçam Geçişi Soğanlı Dağ Tüneli ve Bağlantı yolları ÇED Raporu olumlu çıktı. 
Konuyla ilgili, Bayburt Valiliği resmi web adresindeyer alan duyuruda şu ifadeler yer aldı:

“Trabzon, Bayburt illeri, Merkez, Çaykara, Aydıntepe ilçeleri Yumurtalık, Konursu Mevkilerinde Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü tarafından planlanan "(Çaykara-Uzungöl) Ayrımı-Karaçam-Bayburt Devlet Yolu Karaçam Geçişi-Soğanlıdağ Tüneli Ve Bağlantı Yolları Projesi" için Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliğinin 14. Maddesi gereği Bakanlığımızca “ÇED Olumlu” kararı verilmiştir.” 
 

Anahtar Kelimeler:
Karaçam Tüneli
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali Mert 3 yıl önce

Bayburta yapılacak en iyi şey şehrin etrafında gözüken duduzar gibi tüm çıplak dağların agaclandirilmasidir.Yani başımızdaki gumushaneden ders almalı,bayburtu yeşil bayburt yapmalıyız ki turist gelsin..Bayburta gelen her vali bir dağı bayburtlularla birlikte yeşil dağ yaparsa 30 yıl sonra bayburt doğu Karadenizin yıldızı olur.

Avatar
Bayburt lu Salih 3 yıl önce

Bu projenin olumlu olacağını düşünüyorum.
İnşAllah, TREN yolu projesi de bir an öne gereçkleşir.

Avatar
Ozan 3 yıl önce

Bu projelerin Hatta tren yolunun faydası ne olabilir ki. Hammadde kit olan yere ne müteşebbis gelir nede istihdam. Müteşebbis sadece gezmeye gelir. Trabzon da da gaz elektrik fiyatı Bayburt ile aynı ise yatırımcı nere gider? Bayburt Turizm de çekici özellik yaratmalı. Şu anda bir yabancıyı çekecek özellik yok. Adam gelip Uzungöle gidiyor. O dar alanda gününü geçirip dönüyor. Bayburt hem yaz hem kış için cazibe yaratmalı. Bana göre Çoruh üzerinde suni bir göy yapılmalı. Sayın belediye başkanının seçim vaadi tünel projesi faaliyete geçmeli ve şehit osman tepesinden bu tünele asansör yapılmalı ve hatta bu asansörün çıkacağı tepede bir kule ile yaklaşık 60 yâda 100 metrelik bir seyir terası gibi heyecan yaratacak projeler ile arap ürdün katar gibi devletlerden gelecek turistler için Bayburt uğrak ve konaklama yeri olabilir.gölün çevresinde 1 yada 2 katlı konaklama tesisi ve kışın yazın gölde turlar düzenlenmeli.

Misafir Avatar
mihriban akbaş 3 yıl önce @Ozan

demiryolu bayburttan geçer ise rize çay kurutma ve paketleme fabrikası bayburtta
kuracaklar basından,en az 30 fabrika.harika

Beğenmedim! (0)