Hayırsevelerin gönderdiği 2500 Fidan, Bayburt Saklı Cennet'te Yeşerecek

Hayırseverler Alparslan Oğuzhan Küpelioğlu ve Muhammet Ali Küpelioğlu tarafından Bayburt Belediyesi’ne bağışlanan meyve fidanları toprakla buluşturuldu.

Hayırsevelerin gönderdiği 2500 Fidan, Bayburt Saklı Cennet'te Yeşerecek

Bayburt Postası - İçerisinde elma, kiraz, şeftali, dut ve cevizin yer aldığı 1500 adet meyve fidanı ile 1000 adet gül fidanının Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Başkan Yardımcısı Süreyya Türkmenli, Hayırseverler Alparslan Oğuzhan Küpelioğlu ile Muhammet Ali Küpelioğlu ve Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli tarafından dikimleri gerçekleştirildi.

Bayburt Belediyesi’ne ait Saklı Cennet Tatil Köyü mevkinde gerçekleştirilen fidan dikiminden sonra açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, “Bugün burada hayırsever vatandaşlarımız Alparslan Oğuzhan Küpelioğlu ve Muhammet Ali Küpelioğlu tarafından belediyemize bağışlanan 1500 adet meyve fidanı ile 1000 adet gül fidanını toprakla buluşturduk. Bizim Bayburt Belediyesi olarak en büyük hedeflerimizden bir tanesi yeşille iç içe bir Bayburt. Yeşilin her tonunu şehrimizde görmek bizi ayrıca mutlu ediyor.  Ağaçlandırma çalışmalarımız devam edecek inşallah gelecek nesillere modern kent kimliğine kavuşmuş yemyeşil bir Bayburt bırakacağız.”ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tufan 2 yıl önce

her bayburtlu memleketine en az on ağac dikse memleket cok daha güzelleşir

Avatar
Tayfur 2 yıl önce

Saklı cennette yeşerse ne olacak bu alan halka neden açık değil gidiyoruz sürekli kapalı aslan dağıda öyle

Avatar
Cem 2 yıl önce

Aslan dağı artık açılsın