Demirözü Belediyesi'nden ‘Özlenen Denizi Özendiren Demirözü Barajı’ projesi

Demirözü Belediyesi'nin ‘Özlenen Denizi Özendiren Demirözü Barajı’ projesi KUDAKA tarafından en başarılı projelerden biri olarak görüldü.

Demirözü Belediyesi'nden ‘Özlenen Denizi Özendiren Demirözü Barajı’ projesi

Bayburt Postası - Demirözü Belediyesi personeli tarafından hazırlanıp sunulan proje, KUDAKA’dan destek gören 31 proje arasında en yüksek oyu alan ikinci proje oldu.

Son yıllarda turizme yönelik atılan adımların en önemlilerinden biri olan Demirözü Barajı’nın çevre düzenlemesi KUDAKA ve Demirözü Belediyesi ortaklığınca yapılacak.

Demirözü Belediye Başkanı Arslan Gürer, projenin hazırlanmasında emekleri olan belediye çalışanlarına teşekkür ederek, “Bu özel projeyi de Demirözü halkına sunduğumuz için mutluyuz. Demirözü Barajı’mızın ünü ilçemizi ve ilimizin dışına taştı. Özellikle yaz aylarında ilçemiz nüfusunu kat kat artırarak, ekonomik anlamda büyük katkı sunuyor. Bize düşen bu ilgiyi daha da artıracak projelere imza atmaktı. KUDAKA ortaklığında önemli bir projeyi ilçemize kazandırmaktan dolayı çok mutluyuz” dedi 

Projenin KUDAKA’dan en yüksek oyu alan ikinci proje olduğunu bildiren ve projeye dair bilgiler veren Gürer, “Zıpline, Elektrikli Salıncak, çocuklar için Ağ Parkuru ve Midilli atları olacak. Ayrıca peyzaj çalışması da yapılacak. Projemiz tamamen Belediyemizin çalışanları tarafından hazırlanıp sunulmuştur” diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Reşat kaymak 3 yıl önce

Geçen yazın gittim Demirözü barajına, suyun yanındaki ağaçların,çimlerin kuruması dikkatimi çekti. Basit bir dalgıçla çimlere, ağaçlara su ulaştırıla bilirdi. Bu kadar aciziz.

Misafir Avatar
fatih 3 yıl önce @Reşat kaymak

ah güzel hemşehrim bu ülkenin kaynakları belirttiğiniz şekilde heba oluyor... kamu kaynaklı kaynak bulup yap sonrası çöp olmasın milli servet

Beğenmedim! (0)
Avatar
Meşuka sesli 3 yıl önce

Olursa çok güzel olur

Avatar
NURİ 3 yıl önce

ŞEHİR İÇİNDE DE YAZIN AĞAÇLARA SU VERİLMİYOR