Vural, eşini gözyaşlarıyla uğurladı

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural’ın eşi Prof. Dr. Tuba Vural, son yolculuğuna uğurlandı.

Vural, eşini gözyaşlarıyla uğurladı
Bayburt Postası - MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural’ın eşi Prof. Dr. Tuba Vural, dün akşam hayatını kaybetti. GATA'da bir süredir meme kanseri tedavisi gören Prof. Dr. Tuba Vural’ın cenazesi Kocatepe Camisi'nde, ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Gölbaşı Mezarlığına defnedildi.

Cenaze namazına, Oktay Vural ile birlikte, çocukları Yavuz ve Oğuz Vural ve aile fertlerinin yakınlarının yanı sıra TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de katıldı. 

Siyasi parti milletvekilleri ve temsilcileri ile birlikte Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve çok sayıda vatandaş katıldığı cenaze töreninde ayakta durmakta zorlanan Vural, gözyaşlarını tutamadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.