“Gençosmanlar diyarında meşale yakacağız”

Bayburt Gazeteciler Cemiyeti’ne yaptığı ziyarette açıklamalr yapan BBP Bayburt Belediye Başkan Adayı H. Haluk Akkoyunlu, “Büyük  Birlik Partisine üye olmak ve aday olmak onurdur.” Dedi. Akkoyunlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Gül yüzlü, güler yüzlü, halkıyla barışık, her ne yapacaksa halkıyla istişare içerisinde, sorun değil hizmet üreten bir anlayış doğrultusunda göreve talip olduk. 29 Mart günü Gençosmanlar diyarında bir meşale yakacağız, inşallah Cenab-ı Allah bunu bizlere nasip eder. Bu meşale Bayburt’u, Türkiye’yi, Türk Dünyasını ısıtacak. Düne kadar Bayburt’ta Büyük Birlik Partisi’nin tabanda oyu nedir diye çok dar bir çerçeveden olaya bakılıyordu. Bugün ise hiçbir yere sığmayacak şekle gelmiştir.

“Gençosmanlar diyarında meşale yakacağız”

BBP Bayburt Belediye Başkanlığı H. Haluk AkkoyunluBayburt Gazeteciler Cemiyeti’ne yaptığı ziyarette açıklamalr yapan BBP Bayburt Belediye Başkan Adayı H. Haluk Akkoyunlu, “Büyük  Birlik Partisine üye olmak ve aday olmak onurdur.” Dedi. Akkoyunlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Gül yüzlü, güler yüzlü, halkıyla barışık, her ne yapacaksa halkıyla istişare içerisinde, sorun değil hizmet üreten bir anlayış doğrultusunda göreve talip olduk. 29 Mart günü Gençosmanlar diyarında bir meşale yakacağız, inşallah Cenab-ı Allah bunu bizlere nasip eder. Bu meşale Bayburt’u, Türkiye’yi, Türk Dünyasını ısıtacak. Düne kadar Bayburt’ta Büyük Birlik Partisi’nin tabanda oyu nedir diye çok dar bir çerçeveden olaya bakılıyordu. Bugün ise hiçbir yere sığmayacak şekle gelmiştir.

Ve inşallah 29 Mart günü sandıktan güller açacaktır. İçilebilecek suyu, yaşanabilecek bir şehri inşa etmek ve hepsinden önemlisi istişare içerisinde yönetilecek bir Bayburt için adayız.”

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.