Bayburt, yeni kabineyi bekliyor!

Yeni kurulacak hükümetin ekonomi vitrininde adı geçen yeni yüzlerden biri Bayburt Milletvekili Naci Ağbal.

Bayburt, yeni kabineyi bekliyor!
Bayburt Postası - 1 Kasım Erken Genel Seçimleri'nden zaferle çıkan AK Parti'de tüm gözler kurulacak kabineye çevrildi. 26. Dönem Hükümeti içerisinde yer alması beklenen bakan adayları şimdiden konuşulmaya başlandı. AK Parti'nin seçim zaferinden sonra ekonomiyi yeni bir dönem bekliyor.

Yeni ekonomi modeli kapsamında yeniden yapılanacak olan bakanlıklara tecrübeli kadroların yanı sıra genç isimlerin de takviyesi yapılacak. Ekonomi vitrininde adı geçen yeni yüzlerden biri Bayburt Milletvekili Naci Ağbal!

Aynı zamanda AK Parti Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olan Ağbal'ın Mehmet Şimşek'in koltuğuna oturabileceği konuşuluyor.

Balkondaki Bayburtlu mu, kabinedeki Bayburtlu mu?

Öte yandan hükümetin bakan adayları arasında gösterilen ve 64. Hükümet'in ekonomi kurmaylarından biri olacağına kesin gözüyle bakılan Bayburt Milletvekili Naci Ağbal ile ilgili sosyal medyada ilginç yakıştırmalar yapıldı.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun seçim gecesi Ankara'da yaptığı balkon konuşmasına partinin en önemli isimlerinden biri olarak eşlik eden Ağbal'ın bazı hemşehrileri tarafından 'balkondaki Bayburtlu' şeklinde lanse edilmesi dikkat çekti. 

53. Hükümet'te İçişleri Bakanı olarak görev alan Ülkü Gökalp Güney'den uzun yıllar sonra bir Bayburt Milletvekili'nin kabinede yer alabileceği konuşulurken, Ağbal ile ilgili hemşehrilerinin 19 yıllık asıl beklentisi de, 'balkondaki Bayburtlu' değil 'kabinedeki Bayburtlu!'

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
A 8 yıl önce

Destekliyorum insAllah kabinede yerini alir