MHP’den gövde gösterisi

Milliyetçi Hareket Partisi il, ilçe ve belde belediye başkanları için aday tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. Partililerin salona sığmadığı toplantıda kürsüye davet edilen Bayburt Belediye Başkan adayı İdris Aydın, Aydıntepe Belediye Başkan adayı Haşim Şentürk, Demirözü Belediye Başkan adayı Ahmet Çizgici ve Arpalı Belediye Başkan adayı Aydın Irmak partililer tarafından uzun süre ayakta alkışlandı...

MHP’den gövde gösterisi
Bayburt Postası - Milliyetçi Hareket Partisi il, ilçe ve belde belediye başkanları için aday tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. Partililerin salona sığmadığı toplantıda kürsüye davet edilen Bayburt Belediye Başkan adayı İdris Aydın, Aydıntepe Belediye Başkan adayı Haşim Şentürk, Demirözü Belediye Başkan adayı Ahmet Çizgici ve Arpalı Belediye Başkan adayı Aydın Irmak partililer tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.

Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda Kastamonu MHP Milletvekili Emin Çınar’ın katılımıyla gerçekleşen toplantıya MHP İl Başkanı Suat Doğan, İl Genel Meclisi Üyesi Süleyman Burç, Bayburt eski Milletvekili Şaban Kardeş, Bayburt eski Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, KTÜ Öğretim Görevlisi Doç Dr. Şeref Oruç, MHP MYK Üyeleri Bekir Kasap ve Musa Küçük, Ülkü Ocakları Bayburt İl Başkanı Oğuzhan Okutmuş, Ülkü Ocakları İl eski Başkanı Yunus Özyıldırım, il, ilçe ve belde teşkilat mensupları ve partililer katıldı.

Programda bir konuşma yapan MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar ülke gündemini değerlendirdiği konuşmasında MHP'nin ortağı olduğu kolalisyon hükümetinin düşürülme nedenlerine değindi. Çınar, "1999 yılında koalisyon ortağı olarak göreve geldiğimiz günlerde hükümetin yıkılmasının en büyük sebebi ülke içerisinde yaşanan kaos, Abdullah Öcalan denilen vatan hainine karşı MHP’lilerin sergilemiş olduğu duruşun ötesinde bir şey değildi. O gün itibariyle bankacılık yasası yeniden düzenlenmiş, ülkenin ekonomik istikrar tablosu yeniden gözden geçirilmiş, Kuzey Irak’a ABD’nin girişine müsaade edilmemiş ve bunun karşılığında çıkartılan ekonomik krizle o günkü koalisyon hükümeti dağıtılmıştır. Aradan geçen 12 yılda bu ülkede yaşayan her kesimden insanımızın lanetle andığı, nefretle yad ettiği vatan hainlerinin bugüne geldiğinde hükümetle görüşmeler yaptığına şahit oluyoruz. Yüreğimizi sızlatan asıl hadise budur. Arap baharı denilerek çıkılan yolda komşu Müslüman kalmadığı bir Türkiye ile karşı karşıyayız” dedi.

"Bayburt MHP kadrolarıyla buluşacak"

30 Mart’ta yapılacak seçimlerin Türkiye’nin kaderini kucaklayacağı bir seçim olacağı ve MHP’nin mutlaka başarısıyla sonuçlanacağını ifade eden Çınar, “2 gündür Bayburt’tayım. Bayburt’ta inşallah 30 Mart tarihinde yapılacak mahalli seçimlerde 1999 tarihinde elde ettiğimiz başarıyı tekrarlayacağız. 31 Mart sabahı Cenabı Allah’ın izniyle Bayburt MHP kadrolarıyla buluşacak. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun" dedi.

Bayburt eski Milletvekili Şaban Kardeş, Bayburt eski Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, MHP eski Milletvekili adayı Doç. Dr. Şeref Oruç, MHP MYK Üyesi Bekir Kasap’ın birlik beraberlik mesajı verdikleri selamlama konuşmalarının ardından kürsüye gelen MHP Bayburt İl Başkanı Suat Doğan ise, “Bugün vereceğimiz startla büyüklerimizden aldığımız derin tecrübe, fikir ve görüşlerini arkamıza alarak Belediye başkan adaylarımız, meclis üyesi adaylarımız, yönetim kademesindeki arkadaşlarımız ve siz dava arkadaşlarımızla beraber öncelikle ilimiz bünyesinde bulunan yerel yönetimleri alarak ülkemizdeki değişim ve gelişime üstümüze düşen katkıyı yapmaya çalışacağız” dedi.

"11 yıldır bu ülkeyi kim yönetiyor?"


Doğan, ülke gündemine de değindiği konuşmasında, “Sayın Başbakan ve yereldeki yöneticileri yaşanan olayların dış kaynaklı ve içerideki bazı odaklar tarafından yapıldığını söylemekte ve yandaşları tarafından televizyonlarda bas bas bağırılmakta. Bu durumu görünce bazı soruları sormak kaçınılmaz oluyor. Son 11 yıldır bu ülkeyi kim yönetiyor? Türkiye’de CIA, MOSAD gibi istihbarat örgütleri ilk kez mi operasyon yapıyor? Bizler bu memleketi siz değil bağlı olduğunuz birimler yönetiyor dediğimizde bizleri paronayaklıkla suçluyordunuz, şimdi fikriniz mi değişti?  Amerika’ya gitmeden iktidar olacağız diyen Dr. Devlet Bahçeli’yi az da olsa dinlemek hiç mi aklınıza gelmedi? Bugün vatana ihanet diye nitelendirdiğiniz operasyonun benzeri bu vatan evlatlarına yapıldığında ben bu davanın savcısıyım demiştiniz, şimdi savcıları vatana ihanetle suçluyorsunuz, fikrinizi ne değiştirdi? Hukuk herkese lazım diye naralar attığınız günleri bizler unutmadık, bugün yargıya yürütme aracılığıyla müdahale etmeye çalışmanız artık hukukun size lazım olmadığından mı? Bugün görevden alınan devlet memurları bu memleketin çocukları değil mi? Bu devlet memurlarının aldığınız görevlere atama kararnamelerini sizler imzalamadınız mı? Bu sorular çoğaltılabilir. Bugün hükümet tarafından yapılan yönlendirmelerin nedeninin seçimler olduğunu ve seçim öncesi ortaya çıkan yolsuzlukların üstünü kapatmaya çalışmak olduğunu bilmeyen kimse yoktur” ifadelerini kullandı. 

Toplantı MHP Bayburt, ilçe ve beldelerdeki adayları ile protokol mensuplarının toplu şekilde fotoğraf çektirmesiyle son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Abdulmecit 10 yıl önce

MHP'ye başarılar dilerim...