Gözler Saadet Partisi'nde

Saadet Partisi’nin Bayburt Belediye Başkan Adayı merakla bekleniyor. 2014 Yerel Seçim öncesi siyasi partilerin belediye başkan adayları yavaş yavaş ortaya çıkıyor.

Gözler Saadet Partisi'nde

Bayburt Postası - Saadet Partisi’nin Bayburt Belediye Başkan Adayı merakla bekleniyor. 2014 Yerel Seçim öncesi siyasi partilerin belediye başkan adayları yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Bazı siyasi partiler adaylarını doğrudan açıklarken, bazı siyasi partilerde de aday adaylık süreci yaşandı.

İlk olarak MHP adayının belirlendiği süreçte, iktidar partisi de uzun süren aday adaylık sürecinin ardından başkan adayını açıklarken, gözler seçimlerin iddialı partilerinden biri olan Saadet Partisi’ne çevrildi.

Seçimin iddialı partilerinden MHP'den İdris Aydın, AK Parti'den ise Mete Memiş'in başkan adayı olarak yarışacağı 2014 Yerel Seçim öncesi Saadet Partisi'nin de adayını belirlediği öğrenildi. Önümüzdeki günlerde açıklanması beklenen başkan adayının Fatih Burak olduğu iddia edildi. Saadet Partisi Bayburt İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, 10 Aralık Salı günü belediye başkan adayının duyurulacağı belirtildi. Merakla beklenen Bayburt Belediye Başkan adayı ile birlikte ilçe ve belde belediye başkan adaylarının da açıklanacağı Saadet Partisi’nin aday tanıtım toplantısı Şair Zihni Kültür Merkezi’nde yapılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.