“Bu topraklarda, büyük imkânsızlıklar yaşanmaktadır”

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi hemşehrimiz Av. İsrafil Kahraman, Sivil Toplum Kuruluşları'na (STK) yönelik yaptığı ziyaretlere devam ediyor. Daha önce basın mensuplarıyla bir araya gelerek milletvekilliği adaylığı konusunda kamuoyu yoklamaları sonrası karar vereceğini açıklayan Kahraman, hafta içi Bayburt’a gelerek  bir takım ziyaretlerde bulundu.

“Bu topraklarda, büyük imkânsızlıklar yaşanmaktadır”

Av. İsrafil Kahramanİstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi hemşehrimiz Av. İsrafil Kahraman, Sivil Toplum Kuruluşları'na (STK) yönelik yaptığı ziyaretlere devam ediyor. Daha önce basın mensuplarıyla bir araya gelerek milletvekilliği adaylığı konusunda kamuoyu yoklamaları sonrası karar vereceğini açıklayan Kahraman, hafta içi Bayburt’a gelerek  bir takım ziyaretlerde bulundu.

Öğretmenevi’nde Bayburt genelindeki mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya gelerek bir dizi açıklamalarda bulunan Kahraman, Bayburt’un sorunlarını dile getirdiği konuşmasında, “Bayburt’un makûs talihini yenebilmek amacıyla heyecanla görev bekliyoruz” ifadelerine yer verdi. 

Bayburt insanı hak ettiği konumu alamamıştır"

Bayburt’un makûs bir talihe sahip olduğunu söyleyen Kahraman, “Biz Bayburt’un bir evladı olarak, bu topraklara vefa borcumuz var. Burada doğduk ve bu topraklar sayesinde bir yerlere geldik. Bu topraklarda çok büyük imkansızlıklar yaşanmaktadır. Bayburt göç vermektedir. 76 bin olan nüfus, bugün 74 bine düşmüştür. Bayburt, Türkiye’de diğer şehirlere oranla çok büyük fedakârlıklara katlanmış olmasına rağmen çilekeş Bayburt insanı hak ettiği konumu alamamıştır” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bayburt'un makûs talihini yenebilmek amacıyla huzurlarınızdayız" 

Kahraman, “Türkiye Başbakan Recep Tayip Erdoğan önderliğinde dünyanın en büyük devletleri arasına girmeye aday. Bu durumdan Bayburt’un da nasibini alması gerekiyor. Bizde Bayburt’un makûs talihini yenebilmek amacıyla huzurlarınızdayız ve heyecanla görev bekliyoruz. Bayburt’ta fabrikalar, demiryolu, havalimanı olsun. Bayburt Türkiye’nin pazarına açılsın, canlılık olsun. Bu heyecan ve arzuyla doluyuz. Bayburt’la ilgili çok büyük projelerimiz var. İnşallah Allah nasip ederse, görev bize verilirse sizlerle paylaşacağız. Organik tarım, arıcılık, madencilik, turizm ve bir çok alanda  projelerimiz var. Bu zenginlikleri Bayburt halkına yansıtmamız için görev bekliyoruz.” diye konuştu.  

 

 

 

 

 

 

 

 

Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyaret... 

Ziyaretler esnasında Bayburt Gazeteciler Cemiyeti’ni de unutmayan Av. İsrafil Kahraman, ziyaretin anısına  Gazeteciler Cemiyeti’ne bir tablo hediye etti.

Kahraman, burada yapmış olduğu konuşmada STK’nın önemine değinerek, daha güçlü olmaları gerektiğini vurguladı.

Bayburt basınının; ilkeli, tarafsız ve hassasiyeti yüksek konumda görev yaptığını söyleyen İsrafil Kahraman, “Bayburt`ta gözlemlediğimiz ve incelediğimizde Bayburt Basını önceliği memleket meseleleri olmak üzere tarafsız ve ilkeli yayıncılık anlayışı ile hareket ediyorlar” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.