AK Parti Bayburt İl Başkanlığı'na Kobal atandı

AK Parti Bayburt İl Başkanı belirlendi. Yusuf Elçi’nin Bayburt Belediye Başkan Aday adaylığı için görevden ayrılmasının ardından boş kalan il teşkilatının başına Hakan Kobal getirildi.

AK Parti Bayburt İl Başkanlığı'na Kobal atandı

Bayburt Postası - AK Parti Bayburt İl Başkanı belirlendi. Yusuf Elçi’nin Bayburt Belediye Başkan Aday adaylığı için görevden ayrılmasının ardından boş kalan il teşkilatının başına Hakan Kobal getirildi. Mevcut yönetimin il başkan vekili Mustafa Akbaş ile birlikte Genel Merkez’e çağrılan Kobal'ın, yapılan mülakat sonucu il başkanlığına atandığı öğrenildi.

Sürpriz gelişme ile ilgili henüz resmî bir açıklamada bulunmayan Kobal, Bayburt Postası’na yaptığı açıklamada AK Parti Genel Merkezi tarafından yapılan atamayı doğruladı. Atamanın ardından yeni dönem il yönetimini oluşturmak için çalışmalara başlayacağını söyleyen Kobal, önümüzdeki günlerde de bir basın açıklaması yapacağını belirtti.

Anahtar Kelimeler:
AK PartiHakan Kobal
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.