64. Hükümet şekilleniyor

Siyasetin ana gündem maddesi yeni kabine değişikliği.

64. Hükümet şekilleniyor
Bayburt Postası - 64. Hükümet şekilleniyor. Siyasetin ana gündem maddesi yeni kabine değişikliği. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunacağı yeni bakanlar kurulu ile ilgili bilgiler aktarılmaya başlandı. Davutoğlu'nun üzerinde çalıştığı liste ile ilgili Bayburt için en çok merak edilen isim Bayburt Milletvekili Naci Ağbal!

Başbakan Davutoğlu tarafından Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sunulması ve aynı gün açıklanması beklenen yeni kabinede, ağırlık kazanan iddialara göre yeni dönemde olmayacağı belirtilen Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in yerine Maliye Bakanlığı eski Müsteşarı Bayburt Milletvekili Naci Ağbal'ın geçeceği belirtiliyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Safak Güngör 8 yıl önce

Devleteni iller bankası aracılığı yasal zorunluluk olarak vermesi gereken parayı özel bi durummuş gibi gösteriliyor vede çok basit halı sahaları gibi çok büyük bir yatırım mış gibi göstermek ne kadar doğru bir mantık.

Avatar
Tanyeri 8 yıl önce

Şafak güngör herhalde bayburta para gelmesi zoruna gitmiş. Bu konuda yetkililer belgeli cevap verdi ama hala 2-0 ezikliğini atamamışsın

Avatar
Bakan 8 yıl önce

Bakan olup olmaması çok da önemli değil.Zaten Bakıyor adam Bayburta :)

Misafir Avatar
ALOŞ 8 yıl önce @Bakan

Bu sefer kırmızı plakayla bakar. Belki farklılık olur da millet rahatlar

Beğenmedim! (2)