Vali Öner’den bir Bayburt övgüsü daha

Isparta Valisi Ali Haydar Öner, yaptığı çalışmalarda Bayburt’un adını sürekli anarak adeta Bayburt’un fahri tanıtım elçiliğini yapıyor. Daha önce bir çok çalışmasını, “Bayburt’ta da yapmıştık ve fevkalade başarılı olmuştuk” sözleriyle takdim eden Öner, benzer bir davranışı yeni başlattığı sigara kampanyasında da sergiledi. Sigarayı bırakanlara kravat hediye edeceğini, sigaraya başlayanlardan ise takım elbise alacağını söyleyen Öner, zararlarının bilinmesine rağmen sigara kullanımının özellikle gençler arasında yaygın olduğunu belirtti. Bayburt Valiliği'nde gerçekleştirdiği uygulamanın bir benzerini Isparta'da başlatmak istediğini anlatan Vali Öner, ''Sigarayı bırakana kravat hediye edeceğim, başlayandan da takım elbise alacağım. Amacım sigarayı caydırıcı hale getirmek'' dedi.

Vali Öner’den bir Bayburt övgüsü daha

Isparta Valisi Ali Haydar ÖnerIsparta Valisi Ali Haydar Öner, yaptığı çalışmalarda Bayburt’un adını sürekli anarak adeta Bayburt’un fahri tanıtım elçiliğini yapıyor. Daha önce bir çok çalışmasını, “Bayburt’ta da yapmıştık ve fevkalade başarılı olmuştuk” sözleriyle takdim eden Öner, benzer bir davranışı yeni başlattığı sigara kampanyasında da sergiledi. Sigarayı bırakanlara kravat hediye edeceğini, sigaraya başlayanlardan ise takım elbise alacağını söyleyen Öner, zararlarının bilinmesine rağmen sigara kullanımının özellikle gençler arasında yaygın olduğunu belirtti. Bayburt Valiliği'nde gerçekleştirdiği uygulamanın bir benzerini Isparta'da başlatmak istediğini anlatan Vali Öner, ''Sigarayı bırakana kravat hediye edeceğim, başlayandan da takım elbise alacağım. Amacım sigarayı caydırıcı hale getirmek'' dedi.

 

Uygulamadan Bayburt'ta olumlu sonuçlar aldıklarını belirten Ali Haydar Öner, şöyle konuştu:

''Uygulamayı Isparta'da ilk olarak Valilik binasında başlatmayı planlıyorum. Sigarayı bırakan ve hiçbir şekilde de sigarayı eline almayana kravat alacağım. Ama sigaraya başlayanı tespit ettiğimde de ondan takım elbisemi isteyeceğim. Almak zorunda değil, ama ortada verilmiş bir söz var. Takım elbise almadı diye de ceza kesmeyeceğiz. Bu uygulamadaki gayemiz, sigara kullanımını azaltmak, sigarayı caydırıcı hale getirmek.''

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.