Bayburt'ta şehit yakınları ve gaziler ile iftar

Bayburt Garnizon Komutanlığınca şehit aileleri ve gaziler adına iftar yemeği organize edildi.

Bayburt'ta şehit yakınları ve gaziler ile iftar

Bayburt Valisi Mustafan Eldivan ve Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci şehitlerin değerli aileleri ve kahraman gazilerin yakınlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

İftar öncesinde özel konukların Ramazan-ı şeriflerini tebrik eden Vali Eldivan ve Başkan Pekmezci, ailelerle bir süre sohbet etti. 

İftar yemeğinde şehit aileleriyle birlikte olmaktan onur duyduğunu belirten Vali Eldivan, "Aziz şehitlerimizin emaneti olan sizlerin her zaman destekçisi olacağımızı bilmenizi isterim. Böyle bir günde birlikte olmak bizleri mutlu etti, hepinizin ayağına sağlık. Vatan savunmasında canlarını feda eden şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyorum. Gazilerimize de uzun ömürler diliyorum" şeklinde konuştu. 

Böyle bir Ramazan gününde, iftar sofrasında ailelerle birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Pekmezci, "Garnizon Komutanımızın davetiyle, şehitlerimizin değerli aileleri ile gazilerimiz ve yakınlarıyla beraber olmaktan, büyük bir onur duyuyorum. Canlarını  göz kırpmadan vatan uğruna veren aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum, siz değerli gazilerimize de Allah'tan uzun ömürler diliyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.