Aydıntepe'de kadınlarına KADES uygulaması anlatıldı

Aydıntepe'de İlçe Emniyet Amirliği ekipleri vatandaşları KADES uygulaması hakkında bilgilendirdi. 

Aydıntepe'de kadınlarına KADES uygulaması anlatıldı

Bayburt Postası - İçişleri Bakanlığı Kadın Acil Destek uygulamasının (KADES) tanıtımı ve farkındalığın arttırılmasına yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında Aydıntepeli kadınlara KADES hakkında bilgiler verilerek, uygulama tanıtıldı. 

Aydıntepe İlçe Emniyet Amirliği ekiplerince, ilçe merkezinde bulunan esnaf ve vatandaşlara KADES uygulamasıyla alakalı broşür dağıtılarak, bilgilendirme faaliyetinde bulunuldu. 

Ekipler, aile içi ve kadına yönelik şiddet mağduru kadınların tek bir tuşla 112 Acil Çağrı Merkezine ulaşarak, yardım çağrısının yapıldığını kadınlara anlatarak, KADES uygulamasını telefonlarına indirmelerini istedi. Uygulamayı indiremeyen kadınlara yardımcı olan ekipler, merak edilen soruları da yanıtladılar. Verilen bilgilerden dolayı ekiplere teşekkür eden ilçe kadınları, bir an önce uygulamayı telefonlarına indireceklerinin sözünü verdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.