Bayburt en uykucu iller arasında

Bayburt, TÜİK'in yaptığı araştırmada en uykucu 9. il seçildi. 

Bayburt en uykucu iller arasında

Bayburt Postası - Türkiye genelinde yapılan bir araştırma, ülkedeki en uykucu şehirleri belirledi. Bayburt yapılan araştırmada en uykucu 9.il seçildi.

İstatistiklere göre, Türkiye'nin en çok uyuyan şehirleri açıklandı ve en üst sıralarda hangi şehirlerin yer aldığı merak konusu oldu.

Araştırma sonuçlarına göre, İstanbul listenin başında yer alıyor. 81 ilin değerlendirildiği araştırmaya göre, en çok uyuyan şehirlerin sıralaması şu şekilde:

EN UYKUCU ŞEHİRLER

1. İstanbul
2. Adana
3. Kayseri
4. Sakarya
5. Malatya
6. Çorum
7. Uşak
8. Rize
9. Bayburt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şafak Güngör 2 ay önce

Uyumuyorlar, uyutuluyorlar.

Avatar
Godan emmi 2 ay önce

İlk kez TÜİK verisine inandım.

Avatar
Ozan 2 ay önce

Bayburt biraz daha uyursa uyuyan trenin ön koltuklarına oturabilir. Onun içinerken yatın geç kalkın. Uyumak güzeldir. Uyuyanlar kalktıklarında daha dinç olurlar. Onun için uyusunlar ki önümüzdeki seçimde uyuyarak oy vermesinler. Uyanık insan seçeceği Belediye başkanıda uyanık olur ve Bayburt için vaad ettiği projeleri süresi içinde gerçekleştirir.

Avatar
Hakan 2 ay önce

Gerçekten doğru bir keresinde pazar günü çarşıda bir poğaça alabilmek için 10 a kadar esnafın dükkanını açmasını beklemiştim